2777
2789
کجا دقیقا 😂

قصد توهین یا بی احترامی به اون خانم رو نداشتم فقط گفتم که الان جنوبم یکی دوساعت دیگم باید برم شهرمون دوباره باید برگردم اینجا

فکر نکنم قصد بی احترامی داشتم باشم که خنده داشته باشه

پسر!لطف کن!لایک نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان عزیزدلم بخاطر همین اینقد از جنوب و مردمانش خوشم میاد بسکه مهمون نواز و خونگرم و مهربونید اصن ...

عزیزم ماهم بندرعباسیم مسیرتون احتمالا بندرم بخوره اگه اینجاهم موندگار شدین خوشحال میشم ببینمتون اگه راهنمایی خواستین یا سوالی داشتین درخدمتم

ممنون😊💞

عزیزم انشاا... به سلامتی برید و برگردید. فقط یه سوال شما هتل رزرو کردید یا مثل شمال خونه و سویت هست ...

ممنونم عزیزم ..نه ما خونه رزرو کردیم یک واحد اپارتمان که سالهای گذشته هم رفته بودیم ...بله خونه و سوییت هم هست  .البته ما مقصد و محل اقامتمون قشم هست ..

دست گلتون درد نکنه مهربون ...فقط برای خرید خوب و قیمت مناسب قشم یا درگهان پاساژ خاصی رو میشناسید؟

من خودم آخرین باری که قشم رفتم فک کنم سال اخر دبیرستانم بود قبل کرونا😅

ولی از دوستم پرسیدم گفت قشم کلا گرونه ولی درگهان قیمتا مناسب تره پاساژ نخل دریا صدف دودلفین و مخصوصا بازار قدیمیش که عمده هست و هم تک فروشی قیمتا خیلی مناسبن 

عزیزم ماهم بندرعباسیم مسیرتون احتمالا بندرم بخوره اگه اینجاهم موندگار شدین خوشحال میشم ببینمتون اگه ...

ممنون گلم خیلی لطف داری شمام اگه خواستی بیای اصفهان و سوالی داشتی و کمک خواستی من درخدمتم♥️🥰💋

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏