2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت کردم به شب بیداری

الانم دارم گریه میکنم نمیتونمم تاپیک بزنم میترسم شناسایی شم

۳ ساله تو عقدم جهیزیه ام ازقبل خونه ی اجاره کرده بودیم تو اون خونه بود بعد خونه رو تحویل دادیم جهیزیه ام رفت خونه ی پدر شوهرم

کاملا بلاتکلیفم شوهرمم شکست مالی بدی خورد وهیچ کسم حمایتش نمیکنه خانواده اش اصلاااا به فکر نیستن

بعد یکی ازوسایل برقی که شوهرم خریده برای خونه مون وپدر شوهرم اینا با رضایت شوهرم برداشتن دارند استفاده میکنند من خییییلی دارم حرص میخورم وچیزی هم نمیتونم بگم😭😭😭😭

بهمون کمک که نمیکنند وسایلمونم برمیدارن

خدایا چرا به منو شوهرم کمک نمیکنی حکمتت چیه صلاحت چیه

میخوای ختم به جدایی شه یه راه نشونم بده مطمعن شم ازجدایی 

اگر نه هم کمک کن تلاشمون به نتیجه برسه😭😭😭

خدایا چرا مارو به حال خودمون رها کردی😔😔😔😔

ما که جز خودت کسیو نداریم😭😭😭

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

عادت کردم به شب بیداری الانم دارم گریه میکنم نمیتونمم تاپیک بزنم میترسم شناسایی شم ۳ ساله تو عقدم ...

انشاالله خدا کمکت کنه

درکت میکنم چون خانواده شوهر منم اینجوری هستن نه کمک میکنن نه محبت میکنن همیشه هم طلبکارن

انشاالله خدا کمکت کنه درکت میکنم چون خانواده شوهر منم اینجوری هستن نه کمک میکنن نه محبت میکنن همیشه ...

خدا ۳ ساله دارم صداش میکنم اما دریغ😔😭

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ای جان عزیزم خیلی شرایط سختیه واقعا....کار همسرت جوریه ک از این مشکل درمیاین یا ن 

اگر کارش بگیره آره درمیایم منتها شاید یه سال دیگه طول بکشه ولی من همین الانم واقعااااا بریده ام 

شب وروزم شده فکر خودشم درکم نمیکنه

اگر تعلیق میشدم داستان زندگیمو مینوشتم میترسم تعلیق نشم وشناسایی شم