2777
2789

رفتم تاریخچه مکالمه رو از برنامه ایرانسل من در اوردم . قبل اینکه برسه خونه زنگ میزده ب یه شماره حرف میزده . ولی تو اخرین تماس های گوشیش تو اون ساعت این شماره نبود و از گوشیش پاک میکرده . الان شماره رو سیو کردم عکس یه خانوم اومد هم سن های خودمه . برای همین جام هست . الان میخوام زنگ بزنم با گوشی شوهرم حرف نزنم یا صبر کنم؟

بچه ها اگه بعد رابطه ای ک کامل داخل تخلیه شده قرص اورژانسی ازین تکی هابخوریم و فرداعصرشم یکی دیگه بخوریم امکان داره باز باردارشیم؟؟

ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم اسی معذرت

خیلی مهمه برام

۶روزه گذشته

چند وقته دلم اشوبه . احساس میکردم بهم خیانت میکنه . الان گوشیشو به توصیه یه کاربر چک کردم از برنامه ایرانسل من. این شماره رو در اوردم .از گوشیش پاک میکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه 

خدا به دادت برسه دم عیدی 

میذاشتی بعد عید حداقل حالا چه وقته تفتیش بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نمیتونم خودمو کنترل کنم شوهرمو بیدار کنم بپرسم یا زنگ بزنم یا صبر کنم ولی نمیتونم صبر کنم خوابم نمیب ...

قصدت جدایی ؟

میدونی که قضیه کاملآ واضحه تصمیم خودت چیه؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه زنگ نزن هوشمندانه پیش برو  سعی کن کلی مدرک جمع کنی بعد

چیکار کنم الان اسکرین شات گرفتم از قسمت تاریخچه ایرانسل من . ولی از کجا بدونم تماسش برای چیه . شماره رو از گوشیش پاک میکرده برای همین شک دارم با همین داره یه غلطی میکنه

با گوشی شوهرت پیام بده  سلام عزیزم بیداری؟  جواب داد باهاش چت کن  نداد پیام رو پاک ...

نه عزیزم نگه بگه سلام خالی