2777
2789
عنوان

ی چیزی بگین چاق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 46 پست

من با نصف شب چرت و پرت خوردنام مثل چی چاق شدم

سرلاک بخور

شیر و شیره

سیب زمینی

ازین جور چیز میزا دیگه غذا هم زیاد بخور

اخه چاق شدنم‌ مگه راهکار میخواد

بخور و بی تحرک بیافت ی گوشه چاق میشی  

منم قبلا لاغر بودم قرص سیپروهیپتادین خوردم اوایل خیییییلی خواب اور بود برام کم کم عادت کرد بدنم یه مدت بخور بعد نخور چون دکتر داروخانه گفت مدام مصرف کنی برا کلیه ضرر داره 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر من بدنبال اینم لاغرشم تو بدنبال چاقی وزنت اونقدرم کم نیست خوبی من خیلی اسکینی دوست دارم...ولی خب بستنی بخور صبحانه کره وخامه بخور فست فود بخور بخصوص پیتزا مثل آشپزای تو اینستا توی همممه غذاهات پنیر بریز🤣

خوشبحالتون.

پس من چرا یه لیوان آب میخورم ده‌کیلواضاف میکنم 😑

آرزومه یه بار لاغر شم😪

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اگه گفتن به منم بگو  والا من آدم دیدم نی قلیون، ژن چاقی هم ندارن  هرچی بهش میگم میگه من ...

دروغ میگن توهم برو از عطاری هیمالیا یا گین اپ بخر بخور بگو مخصوص اندام میخام برا صورت نمیخام بیار استفاده کن بگو زیاد میخورم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
منم قبلا لاغر بودم قرص سیپروهیپتادین خوردم اوایل خیییییلی خواب اور بود برام کم کم عادت کرد بدنم یه م ...

نخورررر از این قرصا مامان من معتادشون شده بود 

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚
این چاق کنه موقته چون دگزا داخلش داره  پوکی استخوان شدید میاره  من خیلی نابود شدم  ...

پس چرا واسه من نداشت 😐

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عشقم عطاری دیگه 

از این چیزا نخور یه بار تو نی نی سایت تاپیک زده بودن مریضی مفصل یا استخونی گرفته بودن به خاطر همین پودرا از عطاری گرفته بودن دقیق یادم نیست چی توش داشت ولی خطرناکه نخور اونو

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩