qwe_43عادی مدیر عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 1209 عنوان درچشم باد | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 19 پست الان آی فیلم قسمت اول نشان میده... این دختربچه لیلی فوت کرده..چقدر ناراحت شدم حتی سریالش هم ندیده بود...همسن من هم هس اگر زنده بود الان نزدیک سی سالش میشد... چقدر ناراحت شدم....بعد این بیژن ارسلان قاسمی بچگی چقدر خوشگل هست ولی الان چقدر زشته 1402/12/26 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسییی_ عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 2517 نه اشتباه نمیکنی؟ میرزا سال 1300 کشته شده خب بیژن مثلا چهارسالش بوده زمان جنگ میشه شصت و خورده ای درسته
cinema عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 601 سریال از زمان میرزا جنگل خان شروع شد تااااا رسید ب جنگ ایران و عراق😲🤯 باید زمان جنگ پارسا پی ... داستان دقیق از سال ۱۳۰۰ شروع شد که میرزا کوچک خان کشته میشه اون موقع بیژن پنج شیش سالش بود جنگ هم سال ۵۹ شروع شد که بیژن نهایتا میشه ۶۵ سالش
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26306 مزخرف ترین سریال تاریخی هست ک ساخته شده ب شدت مزخرف اتفاقا قشنگ ترین سریالی هست که تا حالا پخش شدهشما معلومه با دقت نگاه نکردین😃 خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
یاسییی_ عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 2517 اتفاقا قشنگ ترین سریالی هست که تا حالا پخش شده شما معلومه با دقت نگاه نکردین😃 فیلم و سریال تاریخی ساختن کار هرکسی نیستشما خودت مقایسه کن با کارهایی ک آقای داوودمیرباقری ساختنداین سریال هیچه......تو این سریال چند تا بازیگر آس رو انتخاب کردند کلا ب اندازه ی سریالها آقای میر باقری زیبا نیست
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26306 فیلم و سریال تاریخی ساختن کار هرکسی نیست شما خودت مقایسه کن با کارهایی ک آقای داوود میرباقری ساختن ... کارهای آقای میرباقری هم عالی انولی خب این نظر و سلیقه شماستطبق نظر خیلی از منتقدین و خیلی از مردم و همچینین بنده این سریال جزو بهترین سریال های پخش شده قرار داره خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی