2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 63 پست
ایران از هر دین و قومی تو خودش جا داده من تبریزم منم ندیدم تاحالا فقط تو نت اینا در موردش خوندم

میشه بگی چه دین هایی؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من الان خود خود امضاتم:((((((

🥲

درخواست بده حرف بزنیم

منم همین حالم😅،لعنت ب این حال

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
میشه بگی چه دین هایی؟

۹۰ درصد که مسلمونه که بیشترش شیعه اس و بعدش سنی

مسیحیت یهودی زرتشتی 

دین بهائی خیلی کمه ب رسمیت هم شناخته نشده ایزدیان. بابیان.مندعیان. بوداییان. هندوها و یارسان

اشتباه نکنم این اخریا هم ب رسمیت شناخته نشدن

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
۹۰ درصد که مسلمونه که بیشترش شیعه اس و بعدش سنی مسیحیت یهودی زرتشتی  دین بهائی خیلی کمه ب رسم ...

چقد تنوع 

چقد زیاد

اصلا تا به حال حتی یهودی و مسیحی ندیدم 

سمت ما ۹۰ درصد شیعه

۱۰ درصد سنی 

۹۰ درصد که مسلمونه که بیشترش شیعه اس و بعدش سنی مسیحیت یهودی زرتشتی  دین بهائی خیلی کمه ب رسم ...

زرتشتی بیشتر یزد و کرمان دارن رفته بودیم عزاداری زرتشتی ها  رد میشدن مسخرمون میکردن 

چقد تنوع  چقد زیاد اصلا تا به حال حتی یهودی و مسیحی ندیدم  سمت ما ۹۰ درصد شیعه ۱۰ درصد ...

هنو چندتای دیگه هم هست که اسمشون یادم نمونده 

اره تعداد پیرو دین غیر اسلام تو ایران خیلی کمه نسبتا 

من یکی رو میشناسم مسیحیه منم فقط همونو دیدم 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
یا باید از عشقت دل بکنی یا شیعه شی که هر دو واقعا تصمیم سختیه  اما من بودم عشقم رو انتخاب میکر ...

چه ربطی داره باید حتما شیعه بشم ؟؟

ما اکثر فایل هامون با شیعه ازدواج کردن ولی سر دین خودشونن

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین