2777
2789

خیلی خوبه که

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خووووب نیستتتت

اون روز رفته بودم آرایشگاه ناخنمو درست کنم.

یه زنه گفت عههههه این نی نی هم اومده ناخنشو درست کنه

بعد گشتم دنبال نی نی

فهمیدم منو میگه😐

اخه زن نی نی چیههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم بیبی فیسم ولی خب جدا از اینکه یه خوبیهایی داره یه سری بدی هاییم داره. مثلا چهرت جذبه نداره. تو کارای مدیریتی زیردستات ممکنه زیاد ازت حساب نبرن و...

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

منم همینطوریم‌

بچه بنظر میام😂

خوبه بد نیست زیاد

ولی خب همه فکر میکنن بچم، تا حرف نزنم متوجه نمیشم بزرگم چون یخورده پختگی حرفام معلوم میکنه بزرگم فقط😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

منم مثل شماام 😂

خوشبختم😂🤝

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

خووووب نیستتتت اون روز رفته بودم آرایشگاه ناخنمو درست کنم. یه زنه گفت عههههه این نی نی هم اومده نا ...

من رفتم مطب دکتر همراه برادر و مامانم بعد واسه من صندلی نبود دکتره برگشت گفت دختر کوچولو بشین رو تخت😐

منم دنبال دختر کوچولو میگشتم از وقتی از اونجا اومدیم برادرم مسخرم میکنه و بهم میگه دختر کوچولو😒

الحمدالله کما هو اهله