2777
2789

من امروز پنج روز پریودیم ولی فقط لک قهوه ای دیدم!!! 

ینی امروز و سه روز قبل لک دیدم اونم قهوه ای و کم 

و خارش بدن و نفخ 

و دردای پریودی مثل کمر درد و دلدرد 

الان موندم چیکار کنم!؟ بی بی چک زدم منفی بود! 

تا حالا یک روزم عقب ننداختم الان پنج روز گذشته خون ندیدم!😳 

اقدامم داشتم برای بارداری!  

لک های قهوه ای قدیما یک روز قبل عادت ماهانم میدیدم اونم در حد خیلی خیلی کم ، الان پنج روز پریود نشدم و تا الان سه بار لک دیدم، 

الان برم دکتر یا نرم!؟ آزمایش بدم یا ندم!؟ 

چمه خب!؟!؟ کسی میدونه؟ دستشویی میرم بعدش درد پریودیم زیادترم میشه 😢 انگار پریود میشم ولی باز میبینم خونی نمیاد و خشکم و یا یک لک قهوه ای مثلا اومده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خون میدیدی یا لک قهوه ای!؟  احتمالا بچتون پسر

من دارم خون میبینم اصن نمیدونم حاملم یان چون قبل پری بی بی چکام هاله مینداخت و توی این چن روز پریودیم ی حالی بودم امروز بیبی چک زدم سریع مثبت شد

سلام چند وقت پیش اقدام داشتی برا بچه دار شدن و آیا حرکتی نزدی که بخواد باعث افتادن یاکند شدن جنین بش ...

من سه ماه اقدامم (بدون هیچ دارویی) و ماهی یک بار اونم زمان تخمک گذاری اما این ماه هر دو روز اقدام کردم (ببخشید) 

الان هم عجیب چاق شدم و میخورم 

همم گاهی وقتا حس میکنم حالت تهوع داره میاد سراغم 

و امروز پنج روز از عادت ماهانم گذشته و فقط چند بار لک قهوه ای دیدم، در حد لکا نه زیاد!!!!

و نزدیکیمم از هشتم ماهانه تا روز تخمک گذاری بوده بعدش رابطم کنترل شده بود 

من دارم خون میبینم اصن نمیدونم حاملم یان چون قبل پری بی بی چکام هاله مینداخت و توی این چن روز پریودی ...

برو دکتر دختر، دو روز دیگه عید میشه هیچکسو پیدا نمیکنی، منم اگه تا فردا خون نبینم میرم دکتر 

یا عفونت داری یا کیست یا بارداری ولی چون خیلی درد داری اقدام هم داشتی خدایی نکرده بارداری خارج رحم ن ...

عفونت ندارم 

چون دقیقا دو هفته قبلش آزمایش دادم و عفونتم رفع شده بود خداروشکر 

عادت ماهانه هامم سر زمان خودش بود و دردمم اذیت کننده نبود تاااااا اینکه خیر سرم برای بارداری اقدام کردم این ماه و اینجوری شدم 

ماه قبلم اقدام کرده بودم ولی خونریزیم خیلی شدید شده بود و حالت تهوع داشتم همین 

این ماه با لک های قهوه ای شوک شدم ندیده بودم تاحالا ! 

دردمم زیاد نیست ولی خب هی میترسم سقط باشه یا مثلا خارج رحم 

واسه همین استرس گرفتم 

فقط خارش بدنم این ماه عجیب که نداشتم واقعا

گلم مبارکتون باشه احتیاجی به دکتر نیست ولی کلا شرایطی که میگی این واسه بارداری هستش و شما یک بار دیگه حتما پیش کسی که کاملا از بیبی سر در بیاره تست بده و مثبت میشه از الآنم من تبریکشو بهت گفتم .یا آزمایش بده بهتر ولی مطمئن باش پسره بچت اگه یه روزی پسر بود بهم پیام بده بفهمی دروغ نگفتم .اگه حرکت بیجا نزدی البته اینو بگم شاید فشار زیادی آوردی و جنین کنده شده باشه .و شرمنده میپرسم اگه شما حلقوی هستید این طبیعیه ولی نه که پسره

گلم مبارکتون باشه احتیاجی به دکتر نیست ولی کلا شرایطی که میگی این واسه بارداری هستش و شما یک بار دیگ ...

من حلقوی بودم اما اولین بار هنگام نزدیکی با همسرم کلی خون اومد و وحشتناک بود، هیچ حرکتی نزدم، هیچ دارویی نخوردم جز فولیک اسید همه چندین ماه میخورم 

فعالیت داشتم اما سنگین نبود، همش خوب بود، استرس داشتم نمیگم زندگیم بی دغدغه هست اما استرسی نبوده که بخوام بترسم و یا شوک بشم،،

خدا از دهنت بشنوه 

یعنی حرفات گرمم کرد 

من عاشق بچه هستم 

انشالله همونی باشه که شما میگید😍😍