2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب روزه نگاه نمیکنه....  کلا هیچی جلودارش نیس

راستشو بخوای منم اینکارو کردم ولی در حد این بود که تحریک بشم اونم دو سه بار ترکش سخته ولی غیر ممکن نیست ببین مهم ترین چیز اینه که اون چیزی که ممکنه به گناه بندازتت از خودت دور کنی مثلا گوشی لپتاپ و ... واینکه بیشتر تو جمع باش تنها نباش وقتی هم که یاد گناه میوفتی سریع از اونجایی که تنهایی برو بیرون سریع ها در عرض سه ثانیه تامنصرف نشدی استغفار زیاد بگو نماز بخون روزه هم حتما بگیر خداکمکت میکنه 

...

راستشو بخوای منم اینکارو کردم ولی در حد این بود که تحریک بشم اونم دو سه بار ترکش سخته ولی غیر ممکن ن ...

الان بهترین تایم برای ترکشه بهترین تایم با روزه راحت میتونی ترکش کنی 

...

متاسفانه نمیتونم کنترل کنم  بعدش خیلی پشیمون میشم، و توبه میکنم هربار  ولی خب تقصیره خود ...

کلی راه هست سعی کن تنها نباشی و سراغ چیزایی که گناهو یادت میاره نری بعدم انرژیتو تخلیه کن

زیاد قران بخون و روزه بگیر خیلی خوب و کمک کنندس

بعدم نمازتو باتوجه بخون و ازخدا بخواه ازته دلت که کمکت کنه

بعدم به این فکرکن باگناه قلب امام زمانت دردمبگیره! دلت میاد؟ قطعانه! پس سعی کن جلوش وایسی

و یک بار برای همیشه به خودت قول بده وتصمیم بگیر دیگه سمتش نری

برای ازدواجم عزیزم خق داری ازدواج برای دخترا خیلی سخته، اگه میتونی به این ادمای خیر که معرفی میکنن دخترو پسرو شمارتو بده اصلانم زشت نیست کاره خیره

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

زشت ک میدونم نیست  ولی گزینه مناسبی معرفی نمیکنن

😢ای بابا خب گلم شرایتطو بهشون بگو ایشالا خدا خودش بهترینو بزاره سر راهت

اینم کلی میگم عزیزم سطح توقعتو کلا خیلی نبر بالا وهمیشه یادت باشه هیچ ادمی کامل نیست وحتما دارای کللل شرایط شما نیست! خوشبخت بشی❤️

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

😢ای بابا خب گلم شرایتطو بهشون بگو ایشالا خدا خودش بهترینو بزاره سر راهت اینم کلی میگم عزیزم سطح تو ...

والا اصلا پر توقع نیستم 

ی آدم معمولی میخوام ک سالم باشه.... 

والا اصلا پر توقع نیستم  ی آدم معمولی میخوام ک سالم باشه....

نه عزیزم اینو کلی گفتم خداروشکر شمافهمیده ای 

خوشبخت بشی گلم❤️