2777
2789

خسته شدم. میدونم داره خیانت میکنه. ولی نمیتونم ثابت کنم . از این حالت گیجی خسته شدم. از اینکه داره تو دلش بهم میخنده و منو ساده فرض کرده و راحت با دروغ همه چیزو میپوشونه. من مطمئنم ولی هیچ چیزی ندارم که به خودش و خودم ثابت بشه از این حالت در بیام . چیکار کنم برام دعا کنین دستش برام رو بشه 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومایی که دست شوهرتون براتون رو شد چی شد که فهمیدید ؟ از چه راهی ؟ 

همراه من

یا ایرانسل من

همسر من پیامکی باهاش در ارتباط بود.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دیشب باهاش رفته بودم بیرون. همین که وارد لباس فروشی شدیم. بهم گفت من میرم اون سمت لباس های مردونه رو ببینم . منو پسرمو گذاشت رفت یه سمت دیگه. یه دقیقه نشد رفتم سمت لباس مردونه دیدم یه گوشه وایستاده داره با گوشی به جایی زنگ میزنه همین که منو دید فورا قطع کرد بعد از حرکت دستاش فهمیدم پاک کرد . بهش گفتم گوشی رو نشون بده دیدم پاک کرده ب دروغ گفت هنوز شماره نگرفته بودم ولی من دیدم گوشی رو گوشش بود منتظر جواب بود

مجردم سن بالا.

اما همیشه از اول مادر بزرگ اینا میگفتن اخرش هر مردی شیطنت داره. فهمیدین بروشون نیارین. تا قبح کار نریزه. 

اگه ازدواج میکردم بروش نمیوردم. خیلی سختِ خیلی تلخِ. غرور ادم نابود. 

ولی وقتی نمیشه جدا شد. و نفر بعدی هم همینه. گاهی لازم ادم چشمشو ببنده. 

داری خودتو اینقدر حرص میدی... اون داره عشقشو میکنه. 

طلاقم بگیری نفر بعدی هم همینه. 

ببینیه زمونه ای شده خیانت بین متاهلا بیشتر از مجردا شده! زن و مرد هم نداره. 

رو بشه كه چيكار كني؟؟جداشي؟؟اگه گوشيش رمز ميذاره مطمين باش داره خيانت ميكنه

زرنگتر از این حرفاست . گوشیشو میده دست خودم رمزشم میده .زرنگتر از اینه که با همین خط کارشو کنه. میخوام از این بلاتکلیفی دربیام 

مطمئنم با همین خطی  که من ازش دارم نیس

اگه خط دیگه ای به نامش باشه تو همراه من و ایرانسل من میزنه.

مگه اینکه به نام خودش نباشه...

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔