2777
2789
عنوان

کتک خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولین بار و آخرین بارش بود روانی شد یه لحظه 

چرا الکی ازون مرتیکه طرفداری میکنی؟ ادم عاقل مگه زن حامله رو میزنه؟

خیلی ساده ای که گول عذرخواهی و گریه شو خوردی.همین الان زنگ بزن خانواده شوهرت اگه توی شهری بیان ببرنت دکتر اگر هم دوری همه چیزو بهشون بگو  بگو بابات زنگ بزنه به پدرشوهرت 

خوب بود میکشتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین بچه ضربه نخورده باشه انگا رمتوجه نیستی بارداری؟

راجب همسرت: یه فرصت دیگه‌ای بهش بده. شاید پشیمونه. هر کسی جایزالخطاست. راجب گردنت:  زود زنگ ...

از کجا میدونی پشیمونه؟ ینی هرکی هرغلطی دلش خواست بکنه بعدم انتظار بخشش داشته باشه بگه جایزالخطام؟ اسی هم با تبر بزنه تو کمر این مردیکه روانی ایا بازم میگید جایز الخطا؟ کسی ک رو زن حامله دست بلند میکنه اونم ب این شدت بار آخرش نخواهد بود اون یه روانی عقده ای هس 🔴استارتر🔴تا زهرچشم ازش نگیری مطمعن باش باز تکرار میشه

عه چه وضعیه هر نری اعصابش تخمی شد ب زنش عین گراز حمله میکنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فقط جدی بگیر من سالهاست دارم تحمل میکنم فکر میکردم یه بار زده دیگه نمی‌زنه ولی هزاران بار زد .

دیروز ولش میکردم ،همسرم بد نیست اشتباه کرد آخرین بارش بود 

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
راجب همسرت: یه فرصت دیگه‌ای بهش بده. شاید پشیمونه. هر کسی جایزالخطاست. راجب گردنت:  زود زنگ ...

چقد دلسوزانه و منطقی کامنت گزاشتی 💟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چرا الکی ازون مرتیکه طرفداری میکنی؟ ادم عاقل مگه زن حامله رو میزنه؟ خیلی ساده ای که گول عذرخواهی و ...

عزیزم میدونم الان میرم دکتر زنگ میزنم بیان دنبالم ،نامه میگیرم 

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️