nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 عنوان از آرزوهاتون بگین که انشالله تو سال جدید بهش رسیدن و توش دارین زندگی میکنین 311 بازدید | 36 پست خودم به حق جوادلائمه ادرکنی به لطف خدا ازدواجم و مادر شدنم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 1402/12/26 | 06:10 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3845 ۱۴۰۲یا ۱۴۰۳؟الان امسال ازدواج کردی و مادر شدی یا سال بعد قرار بشی؟ میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
mamamiriii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 2392 خونه بخریم ماشین بخریم طلا بخرم سلامتی مو به دست بیارم و کار داشته باشم برای خودم درآمد داشته باشم . معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.. تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 ۱۴۰۲یا ۱۴۰۳؟ الان امسال ازدواج کردی و مادر شدی یا سال بعد قرار بشی؟ ارزوی الانمه انشالله سال ۱۴۰۳ توش زندگی کنم و اتفاق بیفته برام هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
گوهرشبچراغم عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 1811 اینکه جواب آزمایش دخترم کاملا نرمال باشه .بخاطر یه چیز کوچیک دارم دق میکنمدعا کن سالم باشه و عید رو به دل خوش بگذرونمالهی همه سلامت و شاد همراه با ثروت سال جدید رو شروع کنم و برای همه پر برکت باشه
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 خونه بخریم ماشین بخریم طلا بخرم سلامتی مو به دست بیارم و کار داشته باشم برای خودم درآمد داشته باشم . ... انشالله به امید خدا هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17767 همسرم از نظر شغلی به جایی که برای مصاحبه رفته قبول بشه انشالله و پیشرفت کنه
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 اینکه جواب آزمایش دخترم کاملا نرمال باشه .بخاطر یه چیز کوچیک دارم دق میکنم دعا کن سالم باشه و عید ر ... انشالله به حق آقا امام حسین انشالله که چیزی نیست نذرش کن چیزی نباشه عاشورا تاسوعا یه بسته قند یا چایی بدی مسجد برای عزاداران امام حسین هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26091 همسرم از نظر شغلی به جایی که برای مصاحبه رفته قبول بشه انشالله و پیشرفت کنه انشالله هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
hediye_khanom عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 3845 ارزوی الانمه انشالله سال ۱۴۰۳ توش زندگی کنم و اتفاق بیفته برام انشاءالله برای جفتمون و همه آرزومندان اتفاق بیوفته میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم
_شارمین_ عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4985 به هدفم برسم و شرمنده مامان بابام نشم🙂 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22050 بزرگترین آرزومهمادر بشم 🥺♥️ ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..