2777
2789

خودم به حق جوادلائمه ادرکنی به لطف خدا ازدواجم و مادر شدنم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه بخریم ماشین بخریم طلا بخرم سلامتی مو به دست بیارم و کار داشته باشم برای خودم درآمد داشته باشم .‌‌

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
۱۴۰۲یا ۱۴۰۳؟ الان امسال ازدواج کردی و مادر شدی یا سال بعد قرار بشی؟

ارزوی الانمه انشالله سال ۱۴۰۳ توش زندگی کنم و اتفاق بیفته برام

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اینکه جواب آزمایش دخترم کاملا نرمال باشه .بخاطر یه چیز کوچیک دارم دق میکنم

دعا کن سالم باشه و عید رو به دل خوش بگذرونم

الهی همه سلامت و شاد همراه با ثروت سال جدید رو شروع کنم و برای همه پر برکت باشه

خونه بخریم ماشین بخریم طلا بخرم سلامتی مو به دست بیارم و کار داشته باشم برای خودم درآمد داشته باشم . ...

انشالله به امید خدا

اینکه جواب آزمایش دخترم کاملا نرمال باشه .بخاطر یه چیز کوچیک دارم دق میکنم دعا کن سالم باشه و عید ر ...

انشالله به حق آقا امام حسین انشالله که چیزی نیست نذرش کن چیزی نباشه عاشورا تاسوعا یه بسته قند یا چایی بدی مسجد برای عزاداران امام حسین

همسرم از نظر شغلی به جایی که برای مصاحبه رفته قبول بشه انشالله و پیشرفت کنه

انشالله

ارزوی الانمه انشالله سال ۱۴۰۳ توش زندگی کنم و اتفاق بیفته برام

انشاءالله برای جفتمون و همه آرزومندان اتفاق بیوفته

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

بزرگترین آرزومه

مادر بشم 🥺♥️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..