2777
2789
عنوان

بیا یکم بخند 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 51 پست
یه روز یه نفر دستشو میکنه تو بتن ،بتن میگه نتن🤣🤣🤣🤣

واییییییییی چقدر من به این خندیدم😂😂😂😂😂😂

پسر هستم🙆‍♂️.برای خوندن تجربیات و انتقال تجربه هام تو این سایته عمومی هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون گوشه سمت چپ...دقت  نکردی دیگه

😐🙄

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

میدونی میده ها وقتی میخوان به هم کادو بدن چی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آواکادو

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
این جوکی که تو گفتی مظفرالدین شاه برای محمد شاه تعریف میکرد دیگه ببین چقدر قدیمیه

خب یه جک جدید بگو شما که تاریخ تولید جک ها دستته ...دمت گرم خداییش 😂😂😂

یارو تو سینما وسط نشسته بوده دست میکنه دماغش میبینه دستمال نداره به بغل دستیش میگه ببخشید اینو دست به دست کن بمال دیوار!!

🌱زندگی قشنگه، منتهی قسمتای قشنگش گرونه.🍃
احمد:مامان میشه برم با اکبر بازی کنم؟ مامان:نه پسرم اکبر پسر خوبی نیست آدم باید با دوست بهتر از خود ...

😂😂😂😂😂😂 قربونت برم اکبر اقا

میدونی چایی میخواد تشویق کنن چی میگن ؟ میگن ماسالا ماسالا ماسالا 

وتی ناب ناب بود هاااا😂😂😂😂