بچه ها من نه ماهه مادرشدم ولی گاهی خیلی خسته میشن ودعا میکنم کاش بمیرم پسرم خیلی بدقلقه خیلی اذیت میکنه . بی خوابه و …خیلی دوسش دارم ولی گاهی به ستوه میام ازش میکم کاش بچه دار نمیشدم
حق داری بچه بد قلق مادر رو پیر می کنه بچه اولم اروم بود اصلا نمی فهمیدم بچه داری یعنی چی تو غربت هم بودم
دومی جوری دهنم رو سرویس کرده که تا عمر دارم از بچه داری متنفر شدم، دو سالشه تا الان یا مثل چسب بهم می چسبه یا جیغ می کشه دو ساله من از سرشب تا صبح یکسره نخوابیدم تا صبح شش بار بلند میشه اب می خواد یا دو سال من یکبارم یه حموم راحت نرفتم تا می رفتم حموم یا دسشویی اینقدر گریه می کنه که نفسش بند میاد به معنای واقعی روانی کرده منو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرت چندسالشه؟من داغونم بخاطر این مسئله چون دلم فقط به بچم خوش بود گفتم حالا که شوهرم خوب نیس وبهم ظ ...
عزیزم تازه ده ماهشه … دیوونم کرده بخدا تو غذا خوردن توخوابیدن همه چی … فکن بعد از کلی کلنجار رفتن از صب تا شب میگم ببریمش با ماشین بیرون یکساعت میذارمش تو صندلی کودک تو ماشین اینفد جیغ میزنه تا برش دارم و بعد رو پاهامم بند نمیشه هی میخاد خرابکاری کنه الکی نق میزنه اصن یوضی بخدا که خل شدم به مرگم راضی شدم
عزیزم تازه ده ماهشه … دیوونم کرده بخدا تو غذا خوردن توخوابیدن همه چی … فکن بعد از کلی کلنجار رفتن ا ...
من تا دوسال نخوابیدم شبی یکی دوساعت فقط تا صبح گریه وجیغ شدید همسایه ها دیوونه شده بودن.شوهرم مدام میگفت تو بچه داری بلد نیستی بخداوندی خدا توی این ۴سال ۲۰سال پیرشدم