2777
2789
عنوان

از مادر بودن خسته م‌خیلییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 43 پست
ولی از یه جایی به بعد راحت میشی همبازی و هم زبون همن وقتی یکیشون نیست اون یکی آنقدر ازم سوال های بی ...

خداحفظشون کنه پسرمنکه انقدر اذیت میکنه همیشه میگم خدایا اگه توسرنوشت بچه دیگه ای هست ناخواسته باشه من دیگه جرعت ندارم بچه بیارم ولی همونقدرم ازبچه های شیر به شیرمیترسم😂

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

حق داری بچه بد قلق مادر رو پیر می کنه بچه اولم اروم بود اصلا نمی فهمیدم بچه داری یعنی چی تو غربت هم بودم

دومی جوری دهنم رو سرویس کرده که تا عمر دارم از بچه داری متنفر شدم، دو سالشه تا الان یا مثل چسب بهم می چسبه یا جیغ می کشه دو ساله من از سرشب تا صبح یکسره نخوابیدم تا صبح شش بار بلند میشه اب می خواد یا دو سال من یکبارم یه حموم راحت نرفتم تا می رفتم حموم یا دسشویی اینقدر گریه می کنه که نفسش بند میاد به معنای واقعی روانی کرده منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ آخ گفتیا چقد سختهههه پسر منم پدرشو بیشتر از من میخواد بااینکه باباش اصلا باهاش بازی نمیکنه … با ا ...

پسرت چندسالشه؟من داغونم بخاطر این مسئله چون دلم فقط به بچم خوش بود گفتم حالا که شوهرم خوب نیس وبهم ظلم میکنه و محبت نمیبینم پسرم میشه رفیقم...

خداقوت عزیزم🥺حق داری خسته باشی، خودتو بخاطر احساست سرزنش نکن

ولی وقتی این تاپیکارو میخونم میفهمم هرکی از هرچی داره یه وقتایی ناراضیه

من ۶ سال با شوهرم جنگیدم تا راضی شه بچه دارشیم، الانم همه فکرو ذکرم شده بچه. دوماه اقدام کردم نشده هنوز

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
پسرت چندسالشه؟من داغونم بخاطر این مسئله چون دلم فقط به بچم خوش بود گفتم حالا که شوهرم خوب نیس وبهم ظ ...

عزیزم تازه ده ماهشه … دیوونم کرده بخدا تو غذا خوردن تو‌خوابیدن همه چی … فکن بعد از کلی کلنجار رفتن از صب تا شب میگم ببریمش با ماشین‌ بیرون یکساعت میذارمش تو صندلی کودک تو ماشین اینفد جیغ میزنه تا برش دارم و بعد رو پاهامم بند نمیشه هی میخاد خرابکاری کنه الکی نق میزنه اصن یوضی بخدا که خل شدم به مرگم راضی شدم 

آخ آخ گفتیا چقد سختهههه پسر منم پدرشو بیشتر از من میخواد بااینکه باباش اصلا باهاش بازی نمیکنه … با ا ...

پسرمنم باباشو بیشتر دوست داره ومن اصلااااااا ناراحت نبستم خیلیم خوشحالم چون وقتی اون هست میچسبه به اون 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
عزیزم تازه ده ماهشه … دیوونم کرده بخدا تو غذا خوردن تو‌خوابیدن همه چی … فکن بعد از کلی کلنجار رفتن ا ...

من تا دوسال نخوابیدم شبی یکی دوساعت فقط تا صبح گریه وجیغ شدید همسایه ها دیوونه شده بودن.شوهرم مدام میگفت تو بچه داری بلد نیستی بخداوندی خدا توی این ۴سال ۲۰سال پیرشدم

خداقوت عزیزم🥺حق داری خسته باشی، خودتو بخاطر احساست سرزنش نکن ولی وقتی این تاپیکارو میخونم میفهمم ه ...

توروخدا ناشکری نکن  .. قدر راحتیتو‌بدثن مخصوصا الان که خدا نمیخواد ازین خواسته خدا خشحال باش. 

اخه بچه بیاری یه عمر عذاب بکشی رنج مریضیشو بکشی حتی یه سرماخوردگی و‌تب ساده ابله مرغون کوفت زهرمار … توروخدا برو‌از زندگیت لذت ببر ما که نمیتونیم 

توروخدا ناشکری نکن  .. قدر راحتیتو‌بدثن مخصوصا الان که خدا نمیخواد ازین خواسته خدا خشحال باش.&n ...

واقعااا نمیدونم با همه ی اینا چرا آدم تا مادر نشده حس میکنه حتما یچیزی تو زندگیش کمه🥺😢

یکی از دوستام که بچه داره همه ش همینارو میگه بهم

امیدوارم از این به بعد راحت تر بگذره برات عزیزم و بتونی لذت ببری از زندگی و مادری♥️

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️