2777
2789
عنوان

من تورکم♡♡

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 52 پست
جانم؟

هیساد نازیم چاردیم بورا اوردا هیس یدیخ فقط

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایستمیرم او بحثه بوردا ده اچام  اما چوخ گولدوم  دیده او زمان تورک لر فضا ده دگلدیلر  ...

بابا گوی جهنمولسونلار واقعا بعضی ادام چوخ اوقده ای اولور

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

من گلدیم اما گژ :)

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...

من گلدیم اما گژ :)

خوش گلدین نازیممم

خوش گلدین نازیممم

ساغول‌

یه صلوات برای قبولیم بفرست لطفا... خدایا من تموم خودمو میذارم لطفا کمکم کن به هدفم برسم و زندگیمو درست بسازم...در حال ساختن ورژن جدید...من این منو تغییر میدم... و چه خون دلها خورد علی،،،از دست جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر،،،متدین...