2777
2789
عنوان

دختری که ..

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 23 پست
۱۹ والا فلن ک دانشجوعه ولی برای ایندش برنامه های داره

۱۹ واقعاسن ازدواج نیست 

الان ۳۰ سال هاهمه مجردن

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

اوضاع اقتصادی جوری شده ک کسی ب ازدواج فک نمیکنه مگه اینکه پولدار باشه 

آمار طلاقم ک  خیلی بالاس ...

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ والا فلن ک دانشجوعه ولی برای ایندش برنامه های داره

هنو زوده بابا به فکر چیزهای بهتری باشه

من تو اون سن‌ها اولویتم شوهری بود که عاشقم باشه الا الویتم پیشرفت تو زمینه‌های مختلفه

ازدواج های الان دیگه مثل سابق نیست که آقایون صرفا به زیبایی و این معیارها اهمیت بدن. خیلی از دوستان من دنبال خانوم شاغلن. شما این کادر درمان رو ببینید پشت سر هم خواستگار دارن.. ینی کافیه شاغل باشید. 

دقیقا این سوال رو د خانواده های امروزی  ک خواستگاری میکنن از خانواده دختر میپرسن که دخترتون شاغل هستن یا نه! 

کلا ذهن های ازدواج امروزی از مُد مصرف کننده بودن داره خارج میشه.. 

(این یکی از دلایل هاشه البته همه دلایلش نیست)

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
۱۹ واقعاسن ازدواج نیست  الان ۳۰ سال هاهمه مجردن

اینکه میبینه همه همکلاسیاش خاستگار خوب دارن با اینکه اصن قیافه ندارن ولی خودش نداره و خیییلی ناراحته و اعتماد بنفسش اومده پایین

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟
ازدواج های الان دیگه مثل سابق نیست که آقایون صرفا به زیبایی و این معیارها اهمیت بدن. خیلی از دوستان ...

درسته

این دختر الان ک شغلی نداره و دانشجوعع ولی برای ایندش برنامه های جدی ای داره

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟
اینکه میبینه همه همکلاسیاش خاستگار خوب دارن با اینکه اصن قیافه ندارن ولی خودش نداره و خیییلی ناراحته ...

خب نباید خودش باکسی مقایسع کنه هرکسی راه خودشو میره 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
درسته این دختر الان ک شغلی نداره و دانشجوعع ولی برای ایندش برنامه های جدی ای داره

بنظرم نباید به این موضوع فکر کنه. من معتقدم هر چیزی به وقتش رخ میده. خانوم هایی اطراف من هستن موفق درس خون.. شاغل ولی توی ۳۵   ۳۷ سالگی ازدواج کردن و تازه مادر شدن ولی حداقلش اینه که با آدم درست خودشون وصلت کردن‌. الانم که این پیشنهادای سطحی امروزی جز خطر و دردسر و تله های احساسی هیچی نداره بخصوص برای دخترها. یکم در زمان خودش با پختگی بیشتر و پیشرفت بهتر اتفاق خوبه هم براش پیش میاد. 

متاسفانه وضعیت اقتصادی رو نمیشه کتمان کرد.

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!