2777
2789
عنوان

نودل ایرانی🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 23 پست
خب شاید بد مزه اشو گرفتی من باربیکو خریدم خوشمزه بود ولی دل درد گرفتم اینم نشونه بی کیفیتیشه

نمی‌دونم سه بسته گرفته یه بستش خیلی بد مزه بود الان اون دو بسته دیگش همین طور مونده🥴

🌸🌸
نمی‌دونم سه بسته گرفته یه بستش خیلی بد مزه بود الان اون دو بسته دیگش همین طور مونده🥴

داخلش فلفل و ادویه بزن سه دقیقه بچوشه آبکش کن با سویا اینا هم میتونی طعم دار کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنچین تو تبلیغات با به به چهچه میخورن ک نگو  شوهرن خرید درست کردم حالم بهم خورد گفتم خیر ماکار ...

خیلی هم مضرره دیگه عمرا بخرم ولی ماکارونی خیلی دوست دارم

میای توهین میکنی که میگن قفل میکنی در میری متاسفم برات اگر فرانسه یا انگلیسی بلدی حرف بزن بفهمی کی دیپلم ردیه در ضمن وقتی نی نی یار لطف کنه تعلیق کنه واینمیسته تو کامنتای قبلی رو نشونش بدی

نودل های اونا خیلی هوس انگیزه  له هرحال دیگه عمرا بخورم

منم یه بار ایرانی رو گرفتم دریت کردم 

یجوری بد بود که کلا نودل از چشمم افتاد

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
منم یه بار ایرانی رو گرفتم دریت کردم  یجوری بد بود که کلا نودل از چشمم افتاد

حالا بد مزه بودنش به کنار واقعا من با هیچ خوراکی غذایی دچار ورم معده نمیشم 

کلی چیپس پفک هم بخورم چیزیم نمیشه واقعا با این حالم بد شد