2777
2789
عنوان

همسر من جلو بقیه خیلی تعریف ...

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست
برعکس شوهر من تو خونه قربون صدقه می‌ره بیرون انکار دشمن خونی منه اصلا بیرون کنارش اعتماد بنفس ندارم ...

خیلی بده گلم میدونم چی میگی بابام اینطوریه با مامانم 

هایا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا  اصلا میریم مهومنی و برمیگردیم من عمرم نصف شده  کلی دعوا میشه همیشه بعدش  ولی ...

بهش بگو که وقتی میام بیرون دوست دارم پشتم باشی تو پشتم نباشی که باشه ؟؟؟بگو ابهت مرد به اینه که پشت زنش باشه

هایا
دقیقا  شوهر منم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من خرید هم باهاش نمیرم با پسرم میرم مثلا لباس می‌پوشم که ببینه نظر بده همچین چپ چپ نگاه می‌کنه هیچ نظری نمیده میگه خودت ببین دوست داری البته با یه لحن عصبی وبا اخم  وولی تو خونه خیلی خوبه دیوانه بی درک

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
خیلی بده گلم میدونم چی میگی بابام اینطوریه با مامانم 

منن دیگه بازار نمیرم باهاش سعی میکنم هیج جا نرم ،فقط خونه مامانم میرم اونم وقتی کسی نباشه چون دوست ندارم پیش بقیه کم محلی کنه بهم،خیلی حرف زدم درست نمیشه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
بهش بگو که وقتی میام بیرون دوست دارم پشتم باشی تو پشتم نباشی که باشه ؟؟؟بگو ابهت مرد به اینه که پشت ...

اصلا دو تا آدم جداست 

بیرون یه آدمه 

تو خونه یه آدم دیگه 

انگار با دو نفر مختلف دارم زندگی میکنم 

جوری که خانواده ام بهم میگن چه جوری با این زندگی میکنی چقدر بدبختی با این میسازی 🙄

ولی تو خونه  انقدرررررر خووووبه باورم نمیشه انقدر خوشبختم 🤦‍♀️