2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 24 پست
درد ر وحی روانی ای که میکشمم خیلی بده

بخدا که دیوونه ای

درد روحی آخه؟

یه درد زایمان که طبیعت بدن زنه آدم رو به غلط کردن میندازه، مطمئنم درد جسمی شدید تا حالا نکشیدی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درد داشت ت؟

نه اصلا

فقط یه خورده در حد التهاب عمل و ....

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
کوچیک بود عمل کردی برا افتادگی چی خوبه

۷۰ بودم 🤦🤦🤦 الان ۸۵🤩🤩🤩

لیفت واسه افتادکی خوبه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
وا هفتاد که خوب بوده

واسه قد و بدن من خوب نبود

کوچیک به نظر میومد

اصلا لباس روش خوب نبود جذابیت نداشت

منم برا مراسم ها اسفنجی میزنم

همون دیگه

من اهل پوشیدن لباس زیر نیستم

لباسامم تو خونه و باشگاه بازه

به چشم خودم جالب نبود

دیگه خودمو راحت کردم😊