2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
واقعا خیلی روش کثیفیه😏

شوهرش فک کن ابجیش دختر خوبیه بعد یهو آبروشون بره و دختره چن سال دیگه بدبخت و پشیمون بشینه ی گوشه خوبه؟

حداقل اگه بفهمه ابجیش چیکارا میکنه حساب کار و میده دستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یعنی میگی خواهر شوهرت سر و گوشش میجنبه و واسه داداش عشوه اومده؟؟ ذهنت مریضه خواهرم  خسیس ...

منظورمو بد فهمیدی ،یعنی میگم خودشو لوس میکرد براش...بابا طرف ماهی یه بار میاد یه چیزی ما تو یه ساختمونیم شب و روز سرش تو گوشه،خوب بخدا ما هم هزینه میکنم ...بعدشم دختر سر به راهی نیست حد خودشو نمیدونه ،خونوادشم هیچ نظارتی ندارن

حالا به وای فایه دیگ ما رمزشو به در بان محل هم میدیم  دیگ خاهرشه بیخیال چقد حساسید وای فای چیزی نی 

در مورده مورد دوم هم بگم شما خودتو دخالت نده یه به من چ بگو رد شو چون خودش مادر پدر برادر داره بخان میفهمنن و باهاش حرف میزنن

و مورد سوم اینکه هیچوقت خودتو بین رابطه خواهر برادری قرار نده و حسادت نکن این اصلا کار قشنگی نیست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

از من به شما نصیحت با این تفکرات شوهرتون رو از خودتون دلزده نکنید !!! دیگه یه قرون دوزار پول اینترنت کی رو کشته . خواهرش تا وقتی مجرده شوهرت هر چی براش خرج کنه کم کرده 

اول باهاش دوست شو ک فک کنه پایه کاراشی بعد ک فهمیدی چی ب چیه مو ب مو ب شوهرت تعریف کن و از چشم شوهرش ...

تو دیگه کی هستی واسه بچه ۱۵ ساله نقشه میکشی؟ 

بلایی که زن داداشم میخواست سر من بیاره اما چون حسابم پاک بود نتونست

منظورمو بد فهمیدی ،یعنی میگم خودشو لوس میکرد براش...بابا طرف ماهی یه بار میاد یه چیزی ما تو یه ساختم ...

لوس کنه که عیبی نداره خانوادشه خب تو حساس شدی 

ماهی یبار میاد که واقعا عیبی نیست من گفتم لابد هر روز میاد اونجا

نمیتونی بگی نیاد که زندکیت خراب میشه اونوقت

از من به شما نصیحت با این تفکرات شوهرتون رو از خودتون دلزده نکنید !!! دیگه یه قرون دوزار پول اینترنت ...

شوهرم خیلی هنر بکنه منو بچه امو تامین کنه دیگه در مقابل اینترنت دیگران مسول نیست...همین جورم بیست و چهار ساعت خونمون پلاسه وای به وقتی که رمز بهش بدیم