2777
2789
از نظر این که همه میگن حس شیشم ام و ۹۰ درصد حرفهام درسته ولی حس شدیدی میگه برمیگرده

مرسی عزیزم

خیره 

آدم شوهر کنه ی درد سر 

نکنه ی درد سر 

بدبختی اینه ک زبون هم رو نمی‌فهمیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم خیره  آدم شوهر کنه ی درد سر  نکنه ی درد سر  بدبختی اینه ک زبون هم رو ن ...

خدا بزرگه انشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

هدفتون جدی بود یا فقط برا وقت گذروندن؟

رک مستقیم نگفته بود ولی ت بحث ها صحبت ها و ابراز علاقه ش اینطور نشون میداد ک دلش میخواد باهم ازدواج کنیم

همش میگف برنامه دارم ک بعدا میگم 

حس میکنم من بد حرف میزنم 

حرفای دلم خواسته هامو نمیتونم بگم چون وقتی میگم دعوامون میشه الآنم حرفای ک میخواسم کل رابطه بزنم زدم این حرف زد . منم در جواب گفتم باشه خیریته منم قید علاقم نسبت بهت میزنم 

رک مستقیم نگفته بود ولی ت بحث ها صحبت ها و ابراز علاقه ش اینطور نشون میداد ک دلش میخواد باهم ازدواج ...

شمام آتیششو تند کردی

اگه بهم میاین و میتونین زندگی خوبی برا هم بسازین برگرد و عذرخواهی کن

شمام آتیششو تند کردی اگه بهم میاین و میتونین زندگی خوبی برا هم بسازین برگرد و عذرخواهی کن

اره 

دوسش دارم اونم داره 

ولی من فقط حرفای دلم زدم 

فک میکنم چیزی درس نمیشه با ببخشید

حس میکنم این ک من چرا نمیتونم راحت حرفمو بش بزنم ای مشکله چرا وقتی حرفمو بش میزنم اون ناراحت میشه و بهش

بر میخوره 

اره  دوسش دارم اونم داره  ولی من فقط حرفای دلم زدم  فک میکنم چیزی درس نمیشه با ببخ ...

شاید باید با لحن مهربون تر باهاش صحبت کنی

اگه توی رابطه آینده ای میبینی از دستش نده خلاصه

شاید باید با لحن مهربون تر باهاش صحبت کنی اگه توی رابطه آینده ای میبینی از دستش نده خلاصه

نمی‌دونم احساس میکنم تغییر ایجاد نمیشه در آینده یا جفتمون دل شکسته از همیم مخصوصا من ممکنه سردتر بشم تو آینده باهاش