خرگوشعععع مدیر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2378 عنوان وایییییییییییییییی🤭🤭🤭 | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 16 پست این ایموجی 《🤭》این حس رو ب من میده ک طرف خجالت کشیده یا میکشه بامزس تازگیا زیادی ازش استفاده میکنم با اینکه این خجالتی نیسم وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱 1402/12/25 | 00:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnaz675 عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 10522 نمیفهمم چی میگی😂😂😂 جانی دپ رو ازم گرفتی 😂😂ببخشید باهات شوخی کردم 😂من کمی کس.خلم 🤦😂😂😂 ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18819 جانی دپ رو ازم گرفتی 😂😂 ببخشید باهات شوخی کردم 😂 من کمی کس.خلم 🤦😂😂😂 خدا نکشتت 😂😂😂ذهنم هزارجا رفت🤦♀️دیگه اومد گف بدون تو نمیتونم خودمو میکشم منم بغلش کردم گفتم عشقم منم بدون تو نمیتونم بعدم تو تابستون قصد داریم بریم جزیره جانی یه جشن بزرگ بگیریم😎😂😂😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A