2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست
حال منم خیلی بدهههه. از بی قراری اومدم اینجا.....😔😭 کنکدور کوفتی هم از یه طرف دق دل آدم شده..

من که تنها دلیل زنده بودنم همونه بلکه از شرشون راحت شم

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

دختر فلانی میره باغ کار میکنه و واس ۱۰ نفر غذا می پزه و بچه نگهداری میکنه و ...

خب عزیز مننن، من راهم رو از شوهر و کوفت جدا کردمم، من میخوام درس بخونمم، کنکور بدم، نمیخوام مثل بقیه دخترای روستا باشم..😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم اگه ۱۷ سالت بود مامان بابات ۶۵ و ۶۲ بودن همینو میگفتی؟ ما حتی یه پاساژ نمیتونیم بریم چون پیرن ...

بله عزیزم منم ۱۷ ساله بودم پدرم مسن بودن فرزند اخر ۵ ام خانواده بودم ،کارش کم درآمد بود حتی توان خرید کفش برا عید رو نداشت سالی یه بار بلوز میخریدم ولی با این حال همیشه بهش افتخار میکنم،موقع ازدواجم تنها جمله ام این بود پدرم برام خیلی با ارزشه تا همسرم به خودش اجازه نده بخاطر شغل پدرم بهش بد نگاه کنه ولی حیف که قدر درس رو ندونستم و تلاشمو نکردم والان افسوس میخورم که تلاش نکردم امیدوارم موفق باشی بازم میگم قدر جواهرات زندگیتو بدون

دختر فلانی میره باغ کار میکنه و واس ۱۰ نفر غذا می پزه و بچه نگهداری میکنه و ... خب عزیز مننن، من را ...

عزیزم 😥😥💔💔

بله عزیزم منم ۱۷ ساله بودم پدرم مسن بودن فرزند اخر ۵ ام خانواده بودم ،کارش کم درآمد بود حتی توان خری ...

خب با حرف های بقیه چیکار میکردی؟

کل فامیل به خاطر اخلاق بد بابام باهامون قطع ارتباط هست

خب با حرف های بقیه چیکار میکردی؟ کل فامیل به خاطر اخلاق بد بابام باهامون قطع ارتباط هست

تو خوب درس بخون شغل خوب داشته باشی و موقعیت خوب اجتماعی داشته باشی میبینی این مردم فقط بلدن حرف بزنن و هرجا به نفعشون باشه میان سراغت ،مطمئن باش دانشگاه که بری هم جواب زحماتتون میبینی هم به تفریحاتی میرسی  ،الان فشار کنکور روته حق داری خسته باشی ولی کم نیار تو دختر قوی هستی،امروز همسن و سالهای تو رو تو پارک دیدم سیگار به دست و سرگرم خوش گذرونی   واقعا نوجوان های الانو میبینم قلبم درد میکنه  من با ازادی مخاف نیستم ولی از اینکه همه چی رو تو خوش گذرونی و گوشی میبینن ناراحت میشم ،تو هم دعا کن دخترای منم هدفشون درس و موفقیت  باشه  ولی چند سال بعد که گذشته نگاه میکنی میبینی چه خوب که از فرصتت استفاده کردی من نمیدونم کی هستی و از کدوم شهر ولی خواهشا کم نیار و موفق شو خوشی های زود گذر تموم میشه 

مردم ماهم در هر صورت حرف میزنن اگه پدرت خوش اخلاقم بود بازم یه حرفی میزدن 

تو خوب درس بخون شغل خوب داشته باشی و موقعیت خوب اجتماعی داشته باشی میبینی این مردم فقط بلدن حرف بزنن ...

ممنونم عزیزم ایشالا دخترای شما هم موفق بشن🌹🌹