2777
2789
عنوان

چرا ایرانیا خرافاتین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 6175 بازدید | 257 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیییقا طرف نه میشناستت نه جنسیتشو میدونی درست گفته یا نه نه میدونی کیه چیه میگه ی حس شیشمی بیاد بگه میشه یا نمیشه!!!! بابا خود پیامبرا ام که معجزه میکردن طرفو میدیدن بعد ی نظری میدادن😐😐😐😐

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
یکی میگه من اما علیو دیدم یکی میگ من امام زمان دیدم  واقعا باور میکنید؟!

😐😂😂😂😂

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
شما باور نکن دیگه کاری ب باور بقیه نداشته باش ادمای اخرالزمان همین شماهایین😐😐

اخر‌زمان چ ربطب ب من داره؟! از هر ۱۰ نفر ۹ نفر امام علیو تو خوتب دیدن حرف زدن باهاش

یارو میگه حس ششمی ام بعد رنگ لباس ارش میپرسن بعد اینا نشانه های تمدنه نکنه؟

چون هرچی سگ دو میزنن و تلاش میکنن نتیجه نمیده مجبورن به دعا و جادو متوصل بشن

البته وقتی ادم خودشو شرحه شرحه میکنه خدا نیم نگاهی هم نمیندازه معلومه میرن سراغ دعا نویسی که در لحظه کارشونو راه میندازه(خودم هیچ وقت انجام نمیدم به من نپرید)

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان یک چشم سومی به من گفت لباست سفید هست واقعا هم سفید هست اما تاریخ تولدمو اشتباه گفت و گفت با پار ...

بابا ی حدسی زده ک جزو احتمالاته و گرفته

اگ حس ششم وحود داشت تاریخ تولدتو درست میگفت ک احتمال درست گفتن شانسیش خیلی کمه