2777
2789
عنوان

خیلی زشتم؟ +📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 126 پست
کاشکی هیچوقت به دنیا نمی اومدم خواهر  خسته شدم از این اوضاع چرتم  بدنم عین زن ۵۰ ساله اس ...

رژیم نمیتونی بگیری

خب این دافایی که میبینیم کلی عمل کردن تا الان دافی بدون یه عمل بینی حداقل ندیدم من

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

رژیم نمیتونی بگیری خب این دافایی که میبینیم کلی عمل کردن تا الان دافی بدون یه عمل بینی حداقل ندیدم ...

وایسا کنکورمو بدم هر  بابام بریزه بعدش میرم باشگاه اصلا میرم ژل میزنم پلنگ بشم 😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایسا کنکورمو بدم هر  بابام بریزه بعدش میرم باشگاه اصلا میرم ژل میزنم پلنگ بشم 😂

همین کارو بکن 

الان همه با عمل قشنگن

و گرنه کی دهه هشتاد هفتاد قشنگ بود

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

همین کارو بکن  الان همه با عمل قشنگن و گرنه کی دهه هشتاد هفتاد قشنگ بود

خیلی زشتم حالا؟

اصلا قابل تحمل نیستم یعنی؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
خیلی زشتم حالا؟ اصلا قابل تحمل نیستم یعنی؟

من کی اینو گفتم😐میگم تو میخوای عین این دافا باشی

دیگه نه؟ 

و گرنه زشت نیستی

روزانه چند تا عکس اینجا میبینی اینجا همه دافن نه

معمولین میگم اگه دلت به چهرت نی اینکارو بکن

سلام اسی خوبی

خیلی خوشگلی همین 

من حقیقت رو میگم 

باور کن خیلی خوشگل و بانمکی

من خودم اصلا اصلا اعتماد ب نفس ندارم

فقط اینطور بگم خیلی خوبی 

الکی خودت رو ناراحت نکن دوست من:)

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

من کی اینو گفتم😐میگم تو میخوای عین این دافا باشی دیگه نه؟  و گرنه زشت نیستی روزانه چند تا ع ...

نه نمیخوام داف باشم میخوام عادی باشم قابل تحمل همین 

نه نمیخوام داف باشم میخوام عادی باشم قابل تحمل همین 

هستی اینقدم نگو نیستم ک میام برات🫤🤣

سلام اسی خوبی خیلی خوشگلی همین  من حقیقت رو میگم  باور کن خیلی خوشگل و بانمکی من خودم ...

چشمات خوشگل میبینه عزیزم قربون دل مهربونت برم من همین که اخلاقاتون خوبه مشخصه خیلی مهربون و خوش دلی🥲❤

هستی اینقدم نگو نیستم ک میام برات🫤🤣

قربونت برم من مرسی ازت 

ببخشید که اذیتت کردم 

خیلی مهربونی❤

قربونت برم من مرسی ازت  ببخشید که اذیتت کردم  خیلی مهربونی❤

قربونت برم💙