2777
2789
اونوقت شما چطور همچین چیزی یادته یا بهت ثابت شده؟ 

دقت کردی بعضی وقتا با دیگران حرف میزنی طرف یه جمله ای بهت میگه و تو انگار اماده بودی کاملا و میدونستی قراره این جمله رو بهت بگه

یا بعضی وقتا با فرض ایدهال بودن دیگر شرایط تو میبینی برا کاری دلشوره داری و میدونی موفق نمیشی یا برعکس خندان و شاد میدونی حل میشه

ایه قران هم اشاره کرده بهش

دقت کردی بعضی وقتا با دیگران حرف میزنی طرف یه جمله ای بهت میگه و تو انگار اماده بودی کاملا و میدونست ...

کدوم ایه؟ 

و این چیزی که گفتی می‌تونه هزار دلیل دیگه داشته باشه شما از کجا میدونی دقیقا همچین داستانی پشت ماجراست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم ایه؟  و این چیزی که گفتی می‌تونه هزار دلیل دیگه داشته باشه شما از کجا میدونی دقیقا همچین ...

ایه ای که میگه هنگامی که خدا از شما پیمان گرفت و شما با او پیمان بستید اما خلف وعده میکنید

عزیزم شما تو کجای زندگی الانت یادته خدا باهات حرف بزنه ازت پیمان بگیره؟ پس یعنی در عالم قبلی بوده

قران میگه برای شما همسرانی قرار دادیم تا در کنار انها ارامش یابید پس یعنی زندگی ایندت رو تعیین کرده 

خدا میگه به پدر و مادر نیکی کن

اما پدر و مادر خودشون بچه اوردن و وظیفه بوده بزرگش کنن پس چرا نیکی کنیم؟ چون خودمون قبلا انتخابشون کردیم

البته این قرارداد انسان صاحب اراده و اختیاره میشه عوضش کنه

ایه ای که میگه هنگامی که خدا از شما پیمان گرفت و شما با او پیمان بستید اما خلف وعده میکنید عزیزم شم ...

میتونم بپرسم اینا رو از کجا شنیدید؟

مورد اول رو که خودم هم شنیدم که اشاره میشه به عالم ذر

مورد دوم شاید منظور آفریدن مذکر و مونث باشه

مورد سوم هم که خود قرآن میگه مادرتون شما رو ۹ ماه حمل کرو و دوسال شیر داد و ...

میتونم بپرسم اینا رو از کجا شنیدید؟ مورد اول رو که خودم هم شنیدم که اشاره میشه به عالم ذر مورد دوم ...

مورد دوم میگم تعیین شده اما میتونه بنابر اختیار انسان تغییر کنه یعنی تو به اون همسر منتخب برسی یا بری کس دیگری رو انتخاب کنی

بله  مادر حمل کرده اما با خواست خودش باردار شده هر کس خربزه خورد پای لرزشم وایساد 

اما وقتی ما انتخابش کرده باشیم پس باااید بهش نیکی کنیم

البته سومی رو روایت معتبر نیست و بیشتر نظرات بر روایت مشابه