2777
2789
عنوان

همسایه متاهل و بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 31 پست

مدرک نداره نمیتونه ثابت کنه شکایتش به جایی نمیرسه ولی شما از اونجا اسباب کشی کنید برید نمونید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی با همسرش دوست بود(قبل ازدواج) منظورشه

اخه میگه زنگ میزد شوهرم متوجه شد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چرا مرد همسایه باید شماره تو رو داشته باشه؟ اونجا خونه مجردیته؟

خیرسرش مدیرساختمونه....خونه مجردی ک ن..خونه خونوادگیمه ولی خونوادم بیشتر شهرستانن

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

یعنی با آقا دوست بودید؟ نوشتید چند بار تایمی که دوست بودیم تماس میگرفت 

همسرمو گفتم...خوبه دارم میگه این پیرمرده و متاهل و فلان...ادم مگه بی ناموس باشه بره با متاهل

همسرمو گفتم...خوبه دارم میگه این پیرمرده و متاهل و فلان...ادم مگه بی ناموس باشه بره با متاهل

عزمزمه بد نوشتی اشتباه متوجه شدم برگرد متن بخون خب تو هم و بد نوشتی متوجه نشدم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مدرک نداره نمیتونه ثابت کنه شکایتش به جایی نمیرسه ولی شما از اونجا اسباب کشی کنید برید نمونید 

رفته زنگ زده مادرم ک کاری میکنن از اینجا برید خونتونو به عنوان دیه برمیدارم زدید دماغمو شکوندید و تهدید کرده حالا دماغی ک بشکنه خون میاد این روی لپش ناخن خرده اونم معلوم نیس شاید ناخن من بود موقع جداکردن...مرد کثیفیه زن میاره خونه مردم ازاره و هزارتا کثیف کاری ...

اگر مدرک نداره که اثبات کنه به هیچ وجه اقرار نکنید و هرچقد تلاش کرد که اثبات کنه شما گردن نگیرید و ا ...

ن گردن نگرفتیم ولی بشدت اعصابم خرده...دم عیدی نیفتیم داستان.....میترسیمم ماشینمونو بذار پارکینگ خودمون این بیشرف بلایی سرماشین بیاره ...