2777
2789

به چند نفر بسپر و نگاه واقع بینانه داشته باش، اگه اوضاع خانوادت و خودت اوکی هست که 80 درصد خواستگار خوب برات میاد و با انتخاب خوب میتونی خوشبخت باشی، اما اگه شرایط خوبی نداری به امید خواستگار خوب نباش

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاستگار تا ی مدت برا ادم زیاد میاد ولی در کل شوهر چنان اش دهن سوزی نیس چون دنبال شوهری نمیاد تا تصم ...

خب اینم نمیشه گفت

یوقت کسی تو مجرد مثلا میره مسافرت عشق و حال

اما یکی دیگه میره مسافرت میبینه زوج هارو میگه من دوس دارم با همسر لذت ببرم از تفریح تا فردی

با پسر دوست شو الان همه با دوست دختر و دوست پسرای خودشون ازدواج میکنن 

این چه حرفیه!!!

کسی که دوست میشه هدفش ازدواج نیست اگر نه عین ادم خواستگاری میکرد

حالا شاید عشقی هم بوجود اومد و ازدواج کردن

وگرنه ریشه دوستی برا ازدواج نیست

دعا کنید ازدواج موفق پیش روم باشه

هم سن منی و بابد بگم الان بُرد با دخترایی هس ک زود دوست میشن و دل نمی‌بندند تا زمانی ک بیاد خواستگاریشون

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پسرا خواسته های ناجور دارن من نمیتونم بااین مسله کنار بیام

میدونم منم دقیقا شرایط خلنوادگیممم همین طور بوذ چند تا خواستگار داشتم تو دانشگاه پیشنهاد میدادنننن 

یا آشنلهای دور ولی اصلا اهل دوست پسر بازی نیودمممم 

آخرش هم یک فامیل دوز اومد برامممم

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼