2777
2789

حاجتی که بودنش واجبه سلامت روح و جسمته

چندین سال دستو پابزنی مشکلت حل نشه

تا کی دیگه..

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

من بیخیالش شدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیخیالش شدم 

حتی اگه بدونی آخرش به اسیب زدن به خودت ختم میشه؟؟

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

هههع  جین🥺

اره کیم سوک جین وورد واید هندسام

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید فک میکنی به صلاحته

التماس دعا دارم خسته شدم

حتی اگه بدونی آخرش به اسیب زدن به خودت ختم میشه؟؟

اسیب نی بهتر ک نشد 

ی هدف و حاجت بهتر و در پیش گرفتم و امید دارم ب اون برسم ول تلاشم و دو برابر کردم براش 

من یه حاجتی که به صلاحم ‌نبود بزور از خدا گرفتم ،الان به غلط کردم افتادم واقعا خدا صلاح مارو بهتر از خودمون میدونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
یعنی راهش دعا نیست .یه بنده خدایی دعا میکرد بچه دار نمیشد .بعد چند سال تهران رفت فوری هم بچه دار شد

غیر دعا دست به همه کار زدم یعنی هرچی که فکرشو کنی هرکی راهی میده میگم امتحان کردم هیچی نشد 

بریدم دیگه بخدا😭😭😭

حتما وقتش نشده، وقتش ک بشه، از اونی ک میخواستی هم بهتر میشه... فقط ب خدا اعتماد کامل داشته باش، توکل کن و همههه چیز رو ب خودش بسپر

برای خدا تعیین تکلیف نکن، خودش بهتر میدونه چجوری کارت رو درست کنه

تو فقط بهش بگو از چی اذیتی، درد دل کن باهاش

امسال ۳تا از حاجت هایی ک خیلی براشون غصه میخوردم و هرکاری میکردیم جور نمیشدن، درست شدن

هر۳تا هم در بهترین حالت، اون چیزی ک من میگفتم و میخواستم نشد، بهترش شد😍