2777
2789
نه عزیزم پزشک و پرستارا رفتن دانشگاه تاب بازی کنن و قرار نیست بفهمن چه دارویی باعث بیمارستان رفتن بی ...

ینی انقدر دقیق مشخص میشه چی خورده چن تا خورده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی انقدر دقیق مشخص میشه چی خورده چن تا خورده؟

وقتی قرص میخوری محتویاتش میره تو خونت وفتی ازت آزمایش خون بگیرن هم میتونن تز روی ترکیبات خونت بفهمن قرصش چیه هم از روی غلظت مواد قرص توی خون میتونن تعدادشو بفهمن

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
وقتی قرص میخوری محتویاتش میره تو خونت وفتی ازت آزمایش خون بگیرن هم میتونن تز روی ترکیبات خونت بفهمن ...

راه دیگه ای نیس که بری کما ولی چیزی مشخص نشه؟

راه دیگه ای نیس که بری کما ولی چیزی مشخص نشه؟

نه به هیچ عنوان. 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
واقعا؟؟ پس چرا خواهر من خورده بود از خودش میپرسیدن چی خوردی؟

برای اینکه تا جواب آزمایش بیاد طول میکشه اگر بیمار هوشیار باشه از خودش می پرسن تا زمان طلایی کمک رسانی و تزریق پادزهر رو از دست ندن

پزشک برای پلیس بازی و مچ گیری که آزمایش نمیگیره!!اونجاست تا کمک کنه و نجات بده

تو الان مشکلت اینه که راه حلی پیدا کنی بری کما ،میخواهی بترسونی بقیه رو؟ هر قرصی نخوری ها چون ممکن ...

میدونم خیلی بچگانس

ممیخوام بترسونم.. فقط یکم نیاز به استراحت دارم از طرفی هم میخوام دست از سرم بردارن

کاش یه دوست دکتر پرستار داشتمم..

میدونم خیلی بچگانس ممیخوام بترسونم.. فقط یکم نیاز به استراحت دارم از طرفی هم میخوام دست از سرم بردا ...

میفهمم چی میگی 

کاش یک دوست روانشناس یا مشاور داشتی که برای گذر از دوران کمکت میکرد

یادت باشه گاهی این شوک ی که خانواده میدی عین فیلم‌ها و کتاب‌ها نیست که محبوب‌تر بشی!!

ممکنه سختگیر تر بشن محدودتر بشی

انگ اختلال سخصیتی بهت بخوره 

حتی پیامد ش تا آخر عمرت باهات بمونه 

یعتی ازدواج کنی بیست سال بعد شوهرت سرکوفت بزنه که تو توی چه جهنمی بودی من نجاتت دادم!!

خلاصه که فقط الان رو نبین عاقلانه زندکی ت رو مدیریت کن