2777
2789
عنوان

بعد ۶ ماه برگشت ببینید چی گفت 😭😭😭🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شادمهر کو پیداش نیس😂 نگرانشم

داستان شادمهر چیه ؟ هر تاپیک میرم میگن

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بادوست دخترش قهرکرده بوداومدسراغ شما  اشتی کردن شمابلاک کردبه همین سادگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

زن داره شک نکن احتمالا ۶ ماه قبل که یه دفه بلاک کرده رفته زن گرفته حالا فیلش یاد هندستون کرده دو تا پیام داده باز ترسیده پیش زنه لو بره بلاکت کرده دنبالش نباش تمومش کن و ازش دور شو اول شماره شو بلاک کن از گوشیت هم حذف کن که وسوسه نشی زنگ بشی باید فراموشش کنی این تورو گذاشته سرکار 

داستان شادمهر چیه ؟ هر تاپیک میرم میگن

یه کاربری هست  بنام عاشق شادمهر. میاد همه تاپیک ها فحش میده میره 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
نه متاهل که نیست قطعا ولی خودمم این مدت شک کردم بهش که نکنه بحث ی دختر دیگه وسط ولی خودش که می گفت ن ...

اون بگه نه. تو چرا باور میکنی. اون که نمیاد بگه آره من یه دوس دختر دیگه دادم یا من زن دارم. اینکه یهو بلاک میکنه بیشتر به متاهل یا نامزد دار و عقد کرده میخوره تا دوس دختر. از کجا مطمینی نیست؟ بیشترین تایمی که باهاش بیرون بودی چقده؟ بیشترین تایمی که در حال مکالمه بودین چقده؟ شبا تا چه ساعتی چت میکردین؟

اسی چقدر از خودت متنفری اون اوسکلت کرده با یکی دوسته اون تحویلش نمیگیره اومد سمت تو چقدر راحت اجازه میدید بازیچه شید ادامه بده اسی تا انقدر تحقیرت کنه هی اون احساس کنه چقدر مهمه وای وای اسی 

اون بگه نه. تو چرا باور میکنی. اون که نمیاد بگه آره من یه دوس دختر دیگه دادم یا من زن دارم. اینکه یه ...

دوست من با یه پسری بود هر وقت زنگ میزد میومد پیشش. شب و نصف شب همش تلفنی حرف میزدن. همش می‌رفت محل کار پسره. بعد یک سال فهمید متاهله اونم بخاطر اینکه باهم پلیس گرفته بودشون و شناسنامه اش دید. وگرنه نمی‌فهمید هرگز

دوست من با یه پسری بود هر وقت زنگ میزد میومد پیشش. شب و نصف شب همش تلفنی حرف میزدن. همش می‌رفت محل ک ...

احتمالا پسره عقد کرده بوده با زنه تو یه خونه نبوده یا اینکه اختلاف داشتن جدا از هم بودن. با هم زندگی کنن نمیشه. چقد عوضین بعضیا واقعا