2777
2789
من هیچ سالی نمیچینم امسال بچه ام اصرار داره بچینم ی کوچیک برا دل اون درست میکنم

منم قبلنا نمیچیدم الان چندساله میچینم بخدا خیلی خوبه یکبار بچین خودتون متوجه میشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاثیری داره مگه؟منم تاحالا نچیدم

حس مثبت داره 

نزدیک سال تحویل دورسفره جمع میشید دعای یا مقلب قلوب والابصار میخونین حس خوبی داره 

ما امسال عزاداریم نمیچینیم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
الهی🤗 من بعضی سالها هفت سین میزارم الان کلا حس عید نیس😕

من نه همیشه خونه مامانم ی بزرگ درست میکنه همه انجاییم سال تحویل ی سال چیدم ماهی قرمزم تا 4 سال زنده موند خسته شدم ازش 🤣🤣

حالا امسال مدیر پسرم به همه شون 2تا ماهی قرمز داده اونم میگه برام سفره بچین بذارمشون توش

😂 😂 

من هیچ سالی نمیچینم امسال بچه ام اصرار داره بچینم ی کوچیک برا دل اون درست میکنم

ولی من هم سفره هفت سین رو دوست دارم ،هم میز شب یلدا ،بچه ها منتظرند تا زددتر کارهای خونه تموم شه وهفت سین بچینیم .

ولی من هم سفره هفت سین رو دوست دارم ،هم میز شب یلدا ،بچه ها منتظرند تا زددتر کارهای خونه تموم ...

منم عاشق ۷سین چیدنم  دوری وسایلشواماده کردم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اها اره  چرا؟  منکه کلا حس عیدو ندارم😕

عزاداریم امسال 

سفره نمیچینیم 

ولی کلا حس و حال عیدنیست ، درست میگین 

سالای قبل بهتر بود

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
منم قبلنا نمیچیدم الان چندساله میچینم بخدا خیلی خوبه یکبار بچین خودتون متوجه میشید

امسال و. نیت دارم بچینم نمیدونم چرا به این ی قلم کار زیاد علاقه ندارم ولی امسال و بچه ام زورم کرد

😂