_parisa مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3546 عنوان چرا بیدارید؟؟🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 95 پست من بخاطر کیست موییم خوابم نمیبره میترسم بدتر شهدنبال جراح خوب تو بیمارستان رشت و آستانه ام هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher 1402/12/24 | 05:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبا۹۹ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 ای بابا فک کنم دوره داره خودش آره میگن صبر کن..منم دوتا بچه گوچک دارم.یکیش بدتر از من گرفته.از دیروز چشماش عفونت کرده بدجور.کوچکه هم سه ماهه هست دوروزه دل آشوبه دارم که اون نگیره باید فکر کنم🤔
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3546 من دارم به شوهرم فکر میکنم چون میگه هرچی مادرم بهت گفته منظوری نداره....وقتی درگیری ذهنی دارم خوابم ... وای اذیت میشی ک هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
فیگی عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 8195 من نه .ولی دخترمو خودم گرفتیم اون دیشب گوش درد داشت گریه میکرد .بهش استامینوفن دادمخوب شد.یه ... شوهرم انتی بیوتیک خورده و پنیسیلین زده اما بازم خوب نیست
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3546 فاینال زبان دارم همونو دارم میخونم موفق باشی هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3546 پاشدم سحری الانم منتظرم لباسشویی تموم بشه لباسارو پهن کنم خسته نباشی هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
صبا۹۹ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 شوهرم انتی بیوتیک خورده و پنیسیلین زده اما بازم خوب نیست دکتر دخترم گفت این ویروسه با انتی بیوتیک درست نمیشه.چندتا شربت و قطره داد گفت فقط صبر کنین باید فکر کنم🤔
شادمهر۰یعنی۰زندگی عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 976 گوه تو دهنت این کاربری ماله ۳ نفره (زهرا - ستایش - ماهک)
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3546 پسرم مسموم شده تب داره دکترم بردم دارو داد ولی هنوزمعدش سنگینه چیزی نمیتونه بخوره حالت تهوع و دلدرد ... ای وای دکتر نگفت باید چیکار کنی چی بدی؟ من نمیدونم والا اطلاعات ندارم نمیتونی زنگ بزنی ۱۱۵ بپرسی؟ هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19805 سحری میخورم معده درد میگیرم نمیدونم چرا الآنم معدم درد میکنه دیگه خوابم نمیبره اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
_parisa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 3546 یه نمونه کیست هست داخل رحم که تقریبا نوع بدشم هست این کیستا دیگ از کجا میاد اخه منم کیست تخمدانم دارم هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات. پیج اینستام: wood__witcher
صبا۹۹ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 1716 پاشدم سحری بخورم دیگه خوابم نمیبره پارسال خوابم میگرفت اصلا برام سخت بود بیدار شدناکثرا بدون سحری میگرعتم.ولی الان به خاطر شرایطم که شیر میدم و الانم شدیدا سرما خوردم نمیتونم روزه بگیرم حتی واسه نصفه شب بیدار شدن هم دلم تنگ شده و حسرت میخورم.قبول باشه ما رو هم دعا کنین❤ باید فکر کنم🤔
زیزیگول عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19805 پسرم مسموم شده تب داره دکترم بردم دارو داد ولی هنوزمعدش سنگینه چیزی نمیتونه بخوره حالت تهوع و دلدرد ... کاش واسه تهوعش دمیترون بدی زود خوب میشه مایعات هم بده بهش تازودتر دفع کنه حالش زود خوب شه اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏