2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 95 پست
ای بابا فک کنم دوره داره خودش

آره میگن صبر کن..منم دوتا بچه گوچک دارم.یکیش بدتر از من گرفته.از دیروز چشماش عفونت کرده بدجور.کوچکه هم سه ماهه هست دوروزه دل آشوبه دارم که اون نگیره 

باید فکر کنم🤔
من دارم به شوهرم فکر می‌کنم چون میگه هرچی مادرم بهت گفته منظوری نداره....وقتی درگیری ذهنی دارم خوابم ...

وای اذیت میشی ک

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم مسموم شده تب داره دکترم بردم دارو داد ولی هنوزمعدش سنگینه چیزی نمیتونه بخوره حالت تهوع و دلدرد ...

ای وای دکتر نگفت باید چیکار کنی چی بدی؟ من نمیدونم والا اطلاعات ندارم نمیتونی زنگ بزنی ۱۱۵ بپرسی؟

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher
یه نمونه کیست هست داخل رحم که تقریبا نوع بدشم هست

این کیستا دیگ از کجا میاد اخه منم کیست تخمدانم دارم

پاشدم سحری بخورم دیگه خوابم نمیبره

پارسال خوابم میگرفت اصلا برام سخت بود بیدار شدن

اکثرا بدون سحری میگرعتم.ولی الان به خاطر شرایطم که شیر میدم و الانم شدیدا سرما خوردم نمیتونم روزه بگیرم حتی واسه نصفه شب بیدار شدن هم دلم تنگ شده و حسرت میخورم.قبول باشه ما رو هم دعا کنین❤

باید فکر کنم🤔
پسرم مسموم شده تب داره دکترم بردم دارو داد ولی هنوزمعدش سنگینه چیزی نمیتونه بخوره حالت تهوع و دلدرد ...

کاش واسه تهوعش دمیترون بدی زود خوب میشه مایعات هم بده بهش تازودتر دفع کنه حالش زود خوب شه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏