طلا۲_۲ مدیر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 عنوان فردا میرم واسه آزمایش بتا | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 51 پست بچه ها فردا میشه ۴ روز ک پریود نشدم😭شکم و دور نافم و پهلو هام هرچند ساعت میگیره و و سیخ سیخی میشه....ینی میشه خدایا......🥺🥰ماما دکترم گفت فردا بدم آزمایش کاش باشه..... میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️ 1402/12/24 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 نه رفتم سیسمونی بگیرم اصن نیومد نگا کنه چی گرفتم 🥹یا بعضیاشو خودم بزور نشونش دادم.بخاطر فوتبال حتی ... ای امان از دست ای مردها🥲همسر من خوش ذوق ولی هنوز خدا ذوقشو نداده بهش ک ببینم چ شکلیه😔ان شاءالله فردا.... میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
zahrajalaly عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1995 ای امان از دست ای مردها🥲 همسر من خوش ذوق ولی هنوز خدا ذوقشو نداده بهش ک ببینم چ شکلیه😔ان ش ... انشالله.اول که فهمید اصن خوشحال نشد دلمو یجوری کرده اصن بااین کاراش.انشالله بچم سالم باشه نیاز نباشه زیر منت این مرد باشم
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 انشالله.اول که فهمید اصن خوشحال نشد دلمو یجوری کرده اصن بااین کاراش.انشالله بچم سالم باشه نیاز نباشه ... چقد اذیت شدی.....ولی خب سخته....ان شاءالله صحیح و سالم زایمان کنی 😍😍بعد چند وقت باردار شدی دوست نداش ؟ میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
zahrajalaly عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1995 چقد اذیت شدی.....ولی خب سخته.... ان شاءالله صحیح و سالم زایمان کنی 😍😍 بعد چند وقت باردار شدی دوس ... بعد۷ماه ازدواج ۲سالم عقد..خب من همیشه تنهام خونه خودشم اگ نمیخواست اقدام نمیکرد که حتما میخواسته
zahrajalaly عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1995 چقد اذیت شدی.....ولی خب سخته.... ان شاءالله صحیح و سالم زایمان کنی 😍😍 بعد چند وقت باردار شدی دوس ... انقد که ذوق نشون نمیده خواهرم میگه از دست در رفته حتما بچه...ولی من میخواستمش🥹
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 بعد۷ماه ازدواج ۲سالم عقد..خب من همیشه تنهام خونه خودشم اگ نمیخواست اقدام نمیکرد که حتما میخواسته اره دیگه بجای اینکه خداروشکر کنه و خوشحال باشه.....عیب نداره تو ب اینا فکر نکن بیخیال باش به بچت فکر کن😍😍😍کی ب خانوادت گفتی؟امشب داشتم فکرمیکردممن کی بگم بهشون حالا انگار آزمایش دادم و مثبت شده 🥲😂😂 میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 انقد که ذوق نشون نمیده خواهرم میگه از دست در رفته حتما بچه...ولی من میخواستمش🥹 😭😭😭😭ناراحت نباش😔 میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
zahrajalaly عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1995 اره دیگه بجای اینکه خداروشکر کنه و خوشحال باشه.....عیب نداره تو ب اینا فکر نکن بیخیال باش به ... اره بجای اینکه خوشحال باشه.من هم فهمیدم بیبیم مثبت شده از خوشحالی زنگ زدم گفتم
zahrajalaly عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 1995 😭😭😭😭 ناراحت نباش😔 ولی بعضی وقتا میگه مراقب خودت باش مراقب بچم باش چی نخور از پله نرو.نمیدونم چند چنده😑😕
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 اره بجای اینکه خوشحال باشه.من هم فهمیدم بیبیم مثبت شده از خوشحالی زنگ زدم گفتم الهیییی...عزیزم😍🥺 میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 ولی بعضی وقتا میگه مراقب خودت باش مراقب بچم باش چی نخور از پله نرو.نمیدونم چند چنده😑😕 خب ببین باز خوبه جای امید هست همینقدرو میگه اگ نمیگفت همینم ک دیوونه میشدی قشنگچندسالته؟همسرت چندسالشه؟من خودم ۲۵ همسرم ۳۲ میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
zizioo_ عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 391 ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه🥲 خیلی نگرانم استرس نداشته باش عزیزم برامنمدعاکن
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 11146 🤣منو چیمیگی پس.وقتی بیبی زدم مثبت شد.بعد یه هفته رفتم ازمایش که خیالم راحت شه.شوهرم میگف بزابزرگترب ... خوبه صب نکردی یه دفعه برا تعیین جنسیت بری😂
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 11146 من روز اول زدم یکیش ک منفی شد ناامید شدم ۱۳ روزه دل درد و پهلو درد و تیرکشیدن دور ناف دارم... ... انشالله امروز از خبر مثبت شدنش دلت شاد میشه عزیزممیدونم خیلی انتظار سخته خودم کشیدم انشالله روز اخره دیگه❤️
طلا۲_۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1447 انشالله امروز از خبر مثبت شدنش دلت شاد میشه عزیزم میدونم خیلی انتظار سخته خودم کشیدم انشالله روز اخ ... الان ازمایش دادم منتظر جوابم😭😭😭 میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️