2789

به امید خدا هفتم میریم پابوس امام رضا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه هادعا کنید انشالله کار شوهرم جور بشه ما هم عید با خیال راحت بریم اینورو اونور و عید دیدنی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان روزه ایم 

اردیبهشت میریم بندرعباس وقشم

تیر هم میریم گیلان و آستارا و رامسر

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

والا ما فامیلا اصفهانیمون و عسلویه و شیراز اومدن شهر ما که بریم همین استان خودمون مسافرت 🤣🤣🤣

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

التماس دعا

محتاجیم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ما 4ام میریم کربلا ان شالله 

التماس دعا عزیزم توروخدا به امام حسین ک رسیدی برای تمام آرزومندان و منتظران دعا کن صاحب اولاد بشن

التماس دعا عزیزم توروخدا به امام حسین ک رسیدی برای تمام آرزومندان و منتظران دعا کن صاحب اولاد بشن

ان شالله دامنت سبز بشه به حق ۶ماهه ی کربلا😘 اگر دوست داری اسمت رو بگو اونجا به اسم صدات کنم 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ان شالله دامنت سبز بشه به حق ۶ماهه ی کربلا😘 اگر دوست داری اسمت رو بگو اونجا به اسم صدات کنم 

شیما... خدا خیرت بده یادت نره خیلی التماس دعا دارم

ازش بخواه اگه صلاحه تا آخر ماه رمضان چشم و دلم با فهمیدن بارداریم روشن شه الهی