2777
2789
عنوان

تاپیک مرذم 🤦🏻‍♀️😂😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 از خودش حرف بکش بعد نظر خودشو بهش بگو😆 چیزی که من فهمیدم دنبال تایید خودشونن و تخریب ماها

دقیقا 

میخان به شما سخت بگیرن ببینن چند مرده حلاجین نمیدونن شما پدر سختی ایرانین😂😂😑

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

😂😂😂 از خودش حرف بکش بعد نظر خودشو بهش بگو😆 چیزی که من فهمیدم دنبال تایید خودشونن و تخریب ماها

اره همینه.مادرشوهرم یوقتایی میگ تو سلیقه نداری ولی سلیقم بد نیست نمیدونم چرا بامن اینجوری میکنه

اره همینه.مادرشوهرم یوقتایی میگ تو سلیقه نداری ولی سلیقم بد نیست نمیدونم چرا بامن اینجوری میکنه

بگو سلیقه ام بنظر خودم محترمه و دوسش دارم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

دقیقا  میخان به شما سخت بگیرن ببینن چند مرده حلاجین نمیدونن شما پدر سختی ایرانین😂😂😑

😂😂

من بخندم میگه چرا خندید

نخندم میگه خشکه

تی وی ببینم میگه چرا میاد خونم بی محلی میکنه

باهاش حرف بزنم نیش و کنایه س

با پدرشوهرم بگیم بخندیم دفعه بعد اونو پر کرده کم محلمون میکنه یا قهره

دیدش به عروس ی برده س!

واقعا خیلی اعصابمو خورد کردن جفتشون..تیک عصبی گرفتم از دستش اصن..کی بشه من به آرامش برسم

چون کمبود داره

با تخریب کردن شما ارضا میشه انگار!

هر چقدم بهش رو بدی همونقدر پررو تر و وقیح تر میشه

من تجربه شو دارم

😂😂 من بخندم میگه چرا خندید نخندم میگه خشکه تی وی ببینم میگه چرا میاد خونم بی محلی میکنه باهاش ...

تو رو خودت کار کن 

مثلااگه میگه چرا حرف نمیزنی بگو شما صحبتی نکردین گفتم شاید بخاین سکوت باشه اگه میگه خیلی حرف می‌زنی بگو اداب معاشرتم بالاس 

اگه میخندی میگه چرا انقد میخندی بگو دوس ندارم تو جمعی ماراحت به نظر بیام 

تو رو خودت کار کن  مثلااگه میگه چرا حرف نمیزنی بگو شما صحبتی نکردین گفتم شاید بخاین سکوت باشه ...

عزیزم به خودم نمیگه که

پشت سرم شوهرمو پر میکنه بعدا

دعانویسه..خیلی سیاست داره تا حالا مثلشو ندیدم..

شوهرمو شوهرشو پر میکنه میندازه به جونم..ولی خودش توو رو جرئت نداره بیشتر از ی حدی به خودم بگه چون میدونه جواب میشنوه

اگه به خودم بگه که میشورمش پهنش میکنم🥲

عزیزم به خودم نمیگه که پشت سرم شوهرمو پر میکنه بعدا دعانویسه..خیلی سیاست داره تا حالا مثلشو ندیدم. ...

عزیزم حرز امام جواد بخر 

خیلی مفیده برای در امان بودن از دعا