shiva_11 مدیر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1736 عنوان عیدی عروس | مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست تازه عروسا بیاین بگین ببینم چی میخوان بیارن براتون😍من خریدام کردم، امروزم یهویی نامزدم گفت بریم طلافروشی...انگشتر برداشتم😍 1402/12/23 | 01:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمانداری_زاده_آتش عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 963 خیلی حرصم میگرفت...خیلیاااا آره بخدا منم خون خونمو میخورد سمت شال و روسری میفرتی همه ۳۹۸.۴۹۸.۵۹۸ یه ۹۸ گذاشتن کنارش پدرملتودراوردن
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1736 شهرامون فرق داره با رسوم خودشون رفتن فقط لباس خریدیم نه اجیلی نه میوه ای هیچی بحثم کرد ... رسوم خودشون فقط لباس بود؟؟؟شما چیکار کردین براشون؟
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1736 آره بخدا منم خون خونمو میخورد سمت شال و روسری میفرتی همه ۳۹۸.۴۹۸.۵۹۸ یه ۹۸ گذاشتن کنارش ... 🤦🤦🤦🤦
shiva_11 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 1736 میدونم عزیزم باتمام وجودم درکت میکنم . عیب نداره ب دلخوش بپوشی انشاا......خدا من بعد روزیتون ... راستی، شماهم خریدی کردین برای اقا داماد؟ عیدی چیزی دادین؟
mmmmmoooobbbbiiiinna عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 11819 رسوم خودشون فقط لباس بود؟؟؟ شما چیکار کردین براشون؟ نه اجیل و میوه شیرینی میارن با یه خلوار مهمون همشو مهموناشون خوردن برای ما چیزی نموند ماعم به رسم اونا برای شوهرم خرید لباس کردیم نلایک
کمانداری_زاده_آتش عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 963 منظورت از هدیه سر عقدی چیه؟ تو عروسیا شما طلا میپوشین؟ چون جدیدا دیگه نقرع میندازن ما سر عقد مامانش ی نیم ست داد. داداشمم همینطور البته ظریفن .خودش ی النگو.زیرلفظی هم ی النگو .پاگشام ی النگو.این اولین عیدیه یکی دیگه از النگو قبلیا .اگر بتونیم و شرایط باشه نیم ستارو میدم ی سرویس بردارم .نتونمم نه .اره کسی بتونه سرویس طلا میگیره
کمانداری_زاده_آتش عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 963 راستی، شماهم خریدی کردین برای اقا داماد؟ عیدی چیزی دادین؟ اره ماهم خریدیم ولی زیادنشد خریداش .کلا هرچی میخواستم میگفت دارم .برای من بیشتر شد الکی ام گرون بودن واقعیتعیدی رو بیارن ماهم بهشون میدیم .ی چیزیم برای خواهر برادراش گذاشتم ما مثلا خواهرش عیدی میزاره ی شالی چیزی ام ما میزاریم براشون
کمانداری_زاده_آتش عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 963 شهرامون فرق داره با رسوم خودشون رفتن فقط لباس خریدیم نه اجیلی نه میوه ای هیچی بحثم کرد ... چقدر این بحثای مسخره دم مراسم بد 😔چشم بد دور باشه ازتون هرروز صدقه بده