2789
عزیز من هزینه ای نمیگیرم اگه سوالی اشکالی داشتی بپرس

عزیزم دانشجو معلمی 

میگم من از الان فقط دوازدهم بخونم +اون درسای آزمون اختصاصی 

رتبه ۵ هزار میتونم بیارم؟

با ساعت مطالعه ۱۲ ساعت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشت کنکوری هستی؟

اره فارغ التحصیل ۹۸ از اونایی بودم ک شاگرد اول بودن

تجربی بودم ب دلایلی نخوندم و کم کم برام عادت شد دوری از درس هرموقع میخوام درس بخونم افکار مزخرفی میاد سمتم یا همش خمیازه میکشم یا ناامید یا یاد قبلا میوفتم اصن کتابو باز میکنم ب طرز عجیبی حالم بد میشه نمیدونم چکار کنم بخدا بریدم دیگه

عزیزم دانشجو معلمی  میگم من از الان فقط دوازدهم بخونم +اون درسای آزمون اختصاصی  رتبه ۵ ه ...

اولا شما که تا الان خیلی نخوندی محاله یه دفعه ساعت مطالعه ت بشه ۱۲ ساعت مگه بعد یکی دو ماه . دوما نه کافی نیست باید یه جوری برسونی خودت حداقل یه پایه دیگه هم تموم کنی ‌ ‌ . اگه معدل کتبی ت خیلی خوب بشه بله شاید ۵ هزار یا کمتر بیاری 

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

اره فارغ التحصیل ۹۸ از اونایی بودم ک شاگرد اول بودن تجربی بودم ب دلایلی نخوندم و کم کم برام عادت شد ...

بنظرم برای این ک انگیزه بگیری هدفتو بنویس بچسپون به جایی که همیشه میبینی واقعا انگیزه بهت میده یا همش بنویس اگه این رشته رو میخوای پس بخون خستگی برای بعد . من خودم از این جملات انرژی میگرفتم

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

اولا شما که تا الان خیلی نخوندی محاله یه دفعه ساعت مطالعه ت بشه ۱۲ ساعت مگه بعد یکی دو ماه . دوما نه ...

نه میتونم ۱۲ ساعتو 

عربی ۳ پایرو میخونم فقط از یازدهم درس ۵.۶.۷ حذف

فنون هر سه پایه فقط عروض و قرابت حذف

اقتصاد.روان.منطق کامل

فلسفه فقط دوازدهم

تاریخ جغرافی فقط دوازدهم 

ریاضی دوازدهم 

جامعه دوزادهم کامل از دهم درس ۱.۲.۳.۴.۵.۶.۷ و از یازدهم درس ۲.۳.۴.۵.۶.۷.۸.۹.۱۰.۱۱.۱۲

نه میتونم ۱۲ ساعتو  عربی ۳ پایرو میخونم فقط از یازدهم درس ۵.۶.۷ حذف فنون هر سه پایه فقط عروض ...

خوبه اگه بتونی همه رو کامل بخونی و تستاشو بزنی اون منبع فرهنگیان هم بهش اضافه کن و بنظرم عروض رو حذف نکن مبحثی هست که میتونی به راحتی یاد بگیری من خودم فنونم رو تو کنکور مدیون بخش عروضم  

خوبه اگه بتونی همه رو کامل بخونی و تستاشو بزنی اون منبع فرهنگیان هم بهش اضافه کن و بنظرم عروض رو حذف ...

اخه برنامه ریزی کردم اینارو تا ۲۳ فروردین تموم میکنم بقیشم میخام تا کنکور آزمون بدم

بعد میگن عروض خیلی وقت میگیره

یه توصیه دیگه بهت بکنم اگه ریاضیت ضعیفه کلا ببوسش بذار کنار برا کنکور فقط برا نهایی بخون چیزی رو از دست نمیدی

اخه برنامه ریزی کردم اینارو تا ۲۳ فروردین تموم میکنم بقیشم میخام تا کنکور آزمون بدم بعد میگن عروض خ ...

عروض اگه سماعی یاد بگیری عالیه 

یه توصیه دیگه بهت بکنم اگه ریاضیت ضعیفه کلا ببوسش بذار کنار برا کنکور فقط برا نهایی بخون چیزی رو از ...

باششه چشم

الان این چیزایی ک نوشته بودم اوکی؟رتبه ۴ هزار ۳ هزار میده؟منطقه ما با رتبه ۵ هزار فرهنگیان پارسال برداشته 

باششه چشم الان این چیزایی ک نوشته بودم اوکی؟رتبه ۴ هزار ۳ هزار میده؟منطقه ما با رتبه ۵ هزار فرهنگیا ...

بله انشالله بستگی به عملکردتان در نهایی ها و کنکورم داره دیگه انشااله قبول بشی عزیز