2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم میشه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر معتقد هستی پس دین و اعتقادت باید بر خجالت پیروز بشه ...خانواده هم باید درک داشته باشند تازه زندگی هستید ...می تونی بگی عادت داری هر روز دوش بگیری ،نگیری کلافه ای..کار خودت بکن با نظر مردم چکار داری 

ن راه دیگه ای نیس 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

از چیزی خجالت نکش 

عروس و دامادین دیگه طبیعیه می خواستن شرایط حمام رو فراهم کنن

بازم سوال کن از یه عالم از دفتر مرجعتون بپرس

حالا تو این موردم میگم دقیق نمی دونم اما تو مواردی که مانعی برای غسل هست تیمم 

سلام

بنظرم برید سایت مرجع تقلیدتون و ی قسمتی داره برا پاسخگویی سوالات شرعی

اونجا میتونید ایمیل بزنید یا داخل خود سایت سوالتون ثبت کنید(نیازی ب تلفن نیست) تا جوابتون بدن

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

اگه وقت تنگ بشه میتونی تیمم کنی 

مثلا نزدیک اذان صبح بیدار باش سریع تیمم کن 

وبرای نماز نزدیکه اتمام وقت سریع تیمم کن 

چون هنگام ذیق وقت میشه تیمم کرد

الهی اگر بهشت چشم و چراغ است بی دیدار تو داغ است.
من اینجا شوال شرعی گذاشتم فقط یه نفر جواب داد  نه عزیزم تا جایی که من میدونم وقتی اب در دسترست ...

ممنون عزیزم

زودتر پیگیر باشین یا همسرتون سردمزاجن یا مشکل جنسی دارن برید دکتر درمان کنید درست میشه

مگر اینکه عادت کنی هر شب یا یک شب در میان بری حمام تا خانواده ها ت کنم .ببین روز مشخص برای حمایت نداشته باش که شک کنم حمام معمولا نیم ساعت ۴۰دقیقه طول بده

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.