من تازه ازدواج کردم و خیلی آدم معتقدی هستم و نمازمو همیشه میخوندم ولی چون اوایل ازدواجمونه خیلی ببخشید همسرم هر شب … و منم هر روز نمیتونم برم غسل بدم و حموم برم چون با خانواده زندگی میکنیم آیا راه دیگه ای هست بتونم نمازمو بخونم و الانم که ماه رمضان شروع شده روزه بگیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اگر معتقد هستی پس دین و اعتقادت باید بر خجالت پیروز بشه ...خانواده هم باید درک داشته باشند تازه زندگی هستید ...می تونی بگی عادت داری هر روز دوش بگیری ،نگیری کلافه ای..کار خودت بکن با نظر مردم چکار داری
اونجا میتونید ایمیل بزنید یا داخل خود سایت سوالتون ثبت کنید(نیازی ب تلفن نیست) تا جوابتون بدن
آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
مگر اینکه عادت کنی هر شب یا یک شب در میان بری حمام تا خانواده ها ت کنم .ببین روز مشخص برای حمایت نداشته باش که شک کنم حمام معمولا نیم ساعت ۴۰دقیقه طول بده