2789
۲۰ حس میکنم نمیتونم درست ارتباط بگیرم با بقیه و اینکه قیافه‌م همچین آش دهن سوزی نیستو کاملا معمولیم ...

مگه همه قیافشون خاص ک ازدواج میکنن دختر،سنتم کم بعدتر میاد

خسته تر از خسته:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

٣٤ نشده تا الان، همه پسرها دنبال دوستي ان منم اهل دوستي نيستم 

هستن کسایی ک قصدشون ازدواج باشه،ایشالا بکی گیرت میاد ک همه جوره خوب باشه برات

بگو من نه اهل دوستیم نه اهل ازدواج ... وحشیم ... مثله ها  ..

نه مشكلي با ازدواج ندارم

آقايون اهل ازدواج نيستن 

يه نمونه تو دانشگاهمون طرف گير داده بود من خيلي وقته حواسم به تو هست و تو با بقيه فرق داري و ….

بيا دوست شيم

منم گفتم من فقط به ازدواج فكر ميكنم نه دوستي…

متاسفانه خيلي از دخترها تو دوستي هزار تا سرويس ميدن

پسرها هم زن نميگيرن

عههه من دو ماه دیگه میشم ۱۹ با این حال حس می‌کنم فقط من موندم رو دست خانوادم... اینجا همه کودک همسر ...

وا همچین گفتی فک کردم الان میگی سی😂😂😂

من نزدیک بیست سالمه ولی هنوزم بچم خدایی برای اینکه خودم خونواده خودم داشته باشم زوده چون واقعا مسئولیت داره نگاه نکن همه زود ازدواج میکنن اکثرا زندگیشون با شکست مواجه میشه چون فکری پشت اون ازدواج نبوده 

ازدواج الکی نیست باید فکر پشتش باشه باید مسئولیت قبول کنی خلاصه خیلی باید خودت آماده کنی براش 

.....

نه مشكلي با ازدواج ندارم آقايون اهل ازدواج نيستن  يه نمونه تو دانشگاهمون طرف گير داده بود من ...

خب یکم دوست بمون بعد تصمزم بگیر،نمیشه ک نشناخته ازدواج کنین،معمولا پسرا اول وابسته میشن بعد ب ازدواج فک میکنن

وا همچین گفتی فک کردم الان میگی سی😂😂😂  من نزدیک بیست سالمه ولی هنوزم بچم خدایی برای اینکه خ ...

آره راست میگی ولی مامانم هی استرس میده که زودتر ازدواج کن مستقل شو منم میگم تا به هدفام نرسیدم حرفشو نزن مگه دختر فلانی ۲۴ ساله نیست هنوزم مجرده منم یکی از اونا 😂😐

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

خب یکم دوست بمون بعد تصمزم بگیر،نمیشه ک نشناخته ازدواج کنین،معمولا پسرا اول وابسته میشن بعد ب ازدواج ...

سلام

نه اتفاقاً

من دوست خودم ٥ سال با يكي بود

اخر طرف مهاجرت كرد هيچ با دوست من هم ازدواج نكرد جانم

ولي از طرفي

خودم شاهد بودم يكي از اقواممون تو يه مهموني از يه خانمي خوشش اومد سريع بحث خواستگاري رو پيش كشيد

كسي كه ادعا ميكنه زير نظرت داشته

نبايد فقط واسه دوستي و روابط سطحي بخوادت