2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سوالات و دقیق بپرس تا جواب بدم 

من ۳روز قبل پریود لکه قهوه ایی میشم خیلی کم بعد هفت روز پریود و باز ۳تا چهار روز لکه حالا من چه طوری روزه بگیرم و نماز بخونم؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
من ۳روز قبل پریود لکه قهوه ایی میشم خیلی کم بعد هفت روز پریود و باز ۳تا چهار روز لکه حالا من چه طوری ...

دو ساعت مونده به غروب افتاب اگر لکه ببینی و پریود شی باطله روزه

ببین من میدونم ترشحات موردی نداره 

ما ترشح مایل به قهوه ای هم داریم

اگر حالت لکه و ترشح مانند باشه میشه استحاضه قلیله 

و نماز و روزه درسته

من ۳روز قبل پریود لکه قهوه ایی میشم خیلی کم بعد هفت روز پریود و باز ۳تا چهار روز لکه حالا من چه طوری ...

بزار دقیق پاک بشی بعد به نظرم..قبلش حالا موردی نیست زیاد ولی بعدش داستان داره

روزه نگرفتن حق الله هست؟ و اینکه روزه نگرفتن گناه کبیره هست و نابخشودنی؟ لطفا دقیق جواب بدین، راجب ن ...

نماز و روزه حق الله هست 

گناه کبیره نیست 

ولی از امر خدا سرپیچی شده این چیزی هست که بر شما واجبه 

هم نماز هم روزه واجبه اما گناه کبیره نیست !

گناه کبیره اونیه که خدا کسایی که اون کار و انجام بدن و تهدید کرده به مجازات و عذاب الهی مثل استمناء

شما هر موقع توبه کنی و شروع به روزه گرفتن و نماز خوندن کنی موردی نیست ولی کفاره روزتون و باید بدین یا اینکه بگیرین روزه هاتون و 

شما توبه کن شروع کن به خوندن و روزه گرفتن به قبلش کاری نداشته باش میترسم یه وقت به خاطر کفاره و اضافی گرفتنه نگیری دیگه..یواش یواش شروع کن بگیر