2777
2789
منم😐 نمیخوام کاری بکنم کار بیخیالم نمیشه  ما ۵نفریم با پدرشوهرمادرشوهرم زندگی میکنم دارم خونه ...

اخه به هرکی میگی میگن تو دیگه چرا 🤣واای بنایی تو عید واقعا مکافاته عزیزم بسلامتی بری تو خونت....من مثلا میخاستم اشپزی کنم گازکثیف بود گفتم طوری نیست دست نمیزنم تا خونه تکونی اسفند متاسفانه این عادت رو دارم تلنبار شدن روهم فقط باید بدوی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماکارونی 😋

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

قیمه 

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
اخه به هرکی میگی میگن تو دیگه چرا 🤣واای بنایی تو عید واقعا مکافاته عزیزم بسلامتی بری تو خونت....من ...

ممنون 

وای نه من تمیز میکنم باز ۲ساعت بعد همونه 

نه دیگه هرکس کار خودش رو داره کارش برای خودش سخته ربطی باید دید طرف شرایطش چه جوریه مثل من خانه دارم با اونی که هم شاغله هم خانه دارفرق نمیکنه 

یا ما ۵نفریم تو خونه یکی دونفره فرق نداره فرق هست ولی هرکس بنا به شرایطش کاراش براش زیادن 

ممنون  وای نه من تمیز میکنم باز ۲ساعت بعد همونه  نه دیگه هرکس کار خودش رو داره کارش برای ...

اره واقعا ...خدا بهت صبر بده از بسسسس که کار بنای سخته ولی تهش خوشحال میری خونت عزیزم 😘😘😘