2777
2789
عنوان

کسای که میگن ظاهر مهم نیس بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 59 پست
اونی که مثه من زشته واقعا بدبخته  هی هم میگن نه به همینی که هستین قانع باشین خدا به همه یه چیز ...

شماهم فکرکنم مثل من اعتماد بنفست پایینه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چرا فکر میکنی نمیتونه ؟ اون مرد معلولی که اومد برنامه ماه عسل اگه اشتباه نکنم اسمش فرهاد بود رو اگه ...

اگه مجبور بشی واسه چیزی مثال نقص بیاری داری عملن اون رو تایید میکنی...چون داری اعتراف میکنی تعدادشون انقدر کمه که مجبوری بگردی یکیو پیدا کنی تحت شرایط خاصی که نقضش کنی وگرنه اگه حرفت واقعی بود همه اینو میدونستن و نیازی به نقض کردن نبود هاوکینگ دانشمنده چند نفر دانشمند بودن؟؟ شما میبینی تو جامعه واسه یه ایراد کوچیک هم طرفو ادم حساب نمیکنن چه برسه به زشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو عکسی که دادم اون اولیارو کی خوشگل میدونی؟ هیچکی

خب شما خوشگل نمی دونی ندون

چیکار به بقیه داری

از نظر من هیچ انسانی زشت نیست

تا حالا تو زندگیم آدم زشت ندیدم. به هیچ آدمی هم برچسب زشت و قشنگ نزدم. هیچ وقت هم آدمها رو بخاطر ظاهرشون نه تقسیم میکنم نه قضاوت

هرصورتی زیبایی خودش رو داره که البته درکش ممکنه برای آدم های کوته فکر سخت باشه

خب شما خوشگل نمی دونی ندون چیکار به بقیه داری از نظر من هیچ انسانی زشت نیست تا حالا تو زندگیم آدم ...

تو واقعیت همین زشتا بیان بهت پیشنهاد بدن بهت برم میخوره میتوپی بهشون...واسه همین میگم شعاره 

اگه مجبور بشی واسه چیزی مثال نقص بیاری داری عملن اون رو تایید میکنی...چون داری اعتراف میکنی تعدادشون ...

پس کمی منطق بخون تا با مثال نقض اشنا بشی گلم

مثال نقض میزنن تا کلیت اون مساله رو رد کنن

چرا فقط هاوکینگ رو دیدی ؟

فرهاد دانشمند بود ؟ اون دخترایی که اینجا میان دربارشون تاپیک میزنن دانشمندن ؟

همون اول گفتم باورت هرچی هست همون رو فقط میبینی 

پس همین باورو داشته باش ولی فقط خودتو محدود میکنی 

دیگه بهتره بحث نکنیم چون به نظرم بی فایدس عزیزم

موفق باشی

چرا فکر میکنی نمیتونه ؟ اون مرد معلولی که اومد برنامه ماه عسل اگه اشتباه نکنم اسمش فرهاد بود رو اگه ...

حرفتون واقعا درسته

درعین حال کم نبود آدمهایی که فقط با ظاهر یه نفر ازدواج کردن و بعد ازدواج باطنش رو دیدن و پشیمون شدن و در بهترین حالت کارشون به طلاق کشیده شده

اگه مجبور بشی واسه چیزی مثال نقص بیاری داری عملن اون رو تایید میکنی...چون داری اعتراف میکنی تعدادشون ...

تعدادشون کم نیست

وقتی نخوای ببینی چه کم باشه چه زیاد نمی بینی

مثال نقض هم یه دونه است برای تفهیم مسئله اگه بخواد همه مواردی که میشناسه رو بشماره یه عمر طول میکشه

گرچه برای بعضی ها اگه یه عمر هم توضیح بدی نمی فهمن چون چیزی که نخوای بپذیریی رو خدا هم بیاد رو زمین بگه بازم نمی پذیری

حرفتون واقعا درسته درعین حال کم نبود آدمهایی که فقط با ظاهر یه نفر ازدواج کردن و بعد ازدواج باطنش ر ...

شما متوجه نمیشی من چی میگم...ظاهر جوری طرفو کور میکنه که ویژگی های منفیشو مثبت میبینه...و بر عکس ادم زشت هر چقدر هم خوب باشه شخصیتی میان بهش ویژگی منفی میدن تا بگن به خاطر اخلاقش نمیخوایمش نه ظاهر ولی واقعیت معلومه