2777
2789
من والا بی رنگ سان سیف داشتم خوب بوده نمیدونم 

بی رنگا بهترن یا رنگیا؟ صورتتون چربه؟ 

شما همیشه میزنید اخه قبلا خوندم ضدافتاب بزنی صورت عادت میکنه حتی خونه هم هستی باید بزنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی رنگا بهترن یا رنگیا؟ صورتتون چربه؟  شما همیشه میزنید اخه قبلا خوندم ضدافتاب بزنی صورت عادت ...

قطعا بی رنگ بهتره چون قدرت ضد اشعه پی اف بیشتره تا رنگی بی ضرره در کل 

اره صورتم چربه کرم مخصوص پوستت بگیر مدل چربش بگیر

عادت که نه 

ولی بیشتر جاها حتی میگن روز های غیر آفتابی هم بزنید چون اشعه مضر بالاخره هست حتی اگر آفتاب نباشه به اون صورت 

اون داخل خونه هم بعضی ها نیزنن برای جلوگیری بهتر موندن بیشتر پوست وگرنه نه اصلا واجبه نه مهمه کمک کننده باشه تهش اصلا نیاز نیست به اون صورت 

بنظرم کرم ضد آفتاب مناسب پوستت بگیری و برند خوب و روش یک بی بی کرم مارک خوب بگیری بزنی خیلی بهتره تا رنگی ضد آفتاب وقتی چیزی با چیزی ترکیب میشه بدون کیفیتی از هرکدوم میاد پایین هم پوشش هم ضد آفتاب بودن اون کرم جدا جدا بگیری بنظرم بهتره که کار خودشون بکنن

من زیر ارایش استفاده میکنم اوکی بوده البته نباید زیاد بزنی که بماسه یا صورت خیلی چرب کنه 

آخه میگن باید اندازه بند انگشت بزنی و دوساعت یه بار تمدید کنی..آخه این کرما مگا تمدیدم میشه کرد🤕

آخه میگن باید اندازه بند انگشت بزنی و دوساعت یه بار تمدید کنی..آخه این کرما مگا تمدیدم میشه کرد🤕

میگن ولی من نمیام آرایشم خراب کنم دوباره بزنم روش پرایمر یک عالم چیز میزنم دیگه بقیش ایشالله جلوشو میگیرن 🤣🤣

چنده؟ تعریف سان سیف شنیدم مشکلش چیه؟؟

قبلا خیلیییی عالی بود من همش تمدید میکردم

جدیدا ۳ تا خریدم از جاهای مختلف

هرسه تا افتضاح

صورتم اصلاح شده پاکسازی شده سان سیف میزنم جرات نمیکنم همون اول دست بزنم

انگار فقط باید ی گلوله بزاری رو پوست

ی دست بکشی ک کرم پخش شه مثل سفیداب برمیگرده همش سه ساعت باید پوستو تمیز کنی باز

اصلااا نخر

من هم بی رنگ خریدم هم رنگی همش خرابه متنفر شدم از سان سیف هروقت میزنم باید اعصاب خوردی داشته باشم

کاربری صدهزارم
قطعا بی رنگ بهتره چون قدرت ضد اشعه پی اف بیشتره تا رنگی بی ضرره در کل  اره صورتم چربه کرم مخصو ...

اخه تو نت خوندم رنگی بهتره 

چه برندایی خوبن؟ بی بی کرم چیه؟؟

قبلا خیلیییی عالی بود من همش تمدید میکردم جدیدا ۳ تا خریدم از جاهای مختلف هرسه تا افتضاح صورتم اص ...

خب الان چیا خوبن ک‌ من بخرم؟ این سه تا ک گفتی خوب نیستن کدوم برندان؟