2777
2789
عنوان

عروسی یا خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست
بنظرت بعدا پشیمون نمیشم؟

لباس سفید مجلسی بخر برو آرایشگاه بعد آتلیه عکاسی و تمام😐🤣شبشم شام خانوادگی بخورین و تمام 

ولی ماشینتونم حیف نفروشین وام بگیر برای خونه پولی ک پدر شوهر هم میده بدین برای خونه

💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت بعدا پشیمون نمیشم؟

من هم خودم خونه داشتم ، هم همسرم . هر دو هم ماشین داشتیم . با اینحال عروسی نگرفتم . اون موقع همسرم ۱۲۰ تومن گذاشته بود واسه عروسی ، منم حدود ۱۰۰ واسه وسایل داشتم . ۲۰ تومن دیگه گذاشتیم روش ، یه باغ خوشگل خریدیم 

تمام مناسبت ها رو هم گفتم فقط بهم طلا بدین . نه گل میخوام نه شیرینی نه پارچه و لباس و اینا .‌. بذارید رو طلا سنگین تر بیارید 

پشیمونم نیستم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من هم خودم خونه داشتم ، هم همسرم . هر دو هم ماشین داشتیم . با اینحال عروسی نگرفتم . اون موقع همسرم ۱ ...

خوشبحالتون چجوری خونه داشتید ما الان یکی گرفتیم پیر شدیم سرش تازه شریکی

خوشبحالتون چجوری خونه داشتید ما الان یکی گرفتیم پیر شدیم سرش تازه شریکی

تو مجردی داشتیم 

شونزده سال پیش خیلی ارزونتر بود 

دیگه پس انداز کردیم و کار و سرمایه گزاری سومی رو هم خریدیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اصلا سودی در کار نیست ضررم‌میکنیم ولی میترسم بعدا پشیمون بشم بگم کاش عروسی میگرفتم

برو اتلیه وارایشگاه عکسوبگیر یادگاری ولی بقیش وقتی ضرره منطقی فکرکن بعدها حسرت ماشین وخونه میخوری یاعروسی؟