2777
2789

ولش کنید این تاپیکا رو شلوغ نکنید آدمی که واقن دل کنده باشه از دنیا اصن دنبال راه حل آسووون نمیگیرده اونم تو نی نی سایت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یا مثلا قرص دیگه ای تو رو خدا بگید خیلی واجبه

احمق اون دنیام میبرنت جهنم حداقل این دنیا یه جور تحمل کن از من بدتری بابای جوونم مرده خانوادم پریشونن داداشم رفته سر خاک بابام با لگد زده به سنگ قبرش و داد کشیده چون بچس درک نمیکنه

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
همین استامینوفن و امتحان میکنم دو بسته شب تا صبح کافیه دیگه

نخیر استامینوفن میبرن شستشو میدن خوب میشی

من داداشم با ۴۰ تا قرص لورازپام خواست خودکشی کنه دور از جونش زود به دادش رسیدیم ۴ روزه خوب شد

تو رو خدا چرا اینقدر بی مغزید چرا اینقدر خودخواهید فقط به فکر خودتونید چرا به اون خانواده ی بیچارتون فکر نمیکنید

Maryam::❤️

قرص برنج کجاها داره مثلا مغازه ها داره یا داروخونه

محض اطلاعات قرص برنج دیگه بازگشتی نداره اگه به این امید میخوای بخوری که بقیه بترسن بعد زنده بمونی نیست جانم خیلی هم دردش وحشتناکه چون از داخل تیکه پاره میشی و خونریزی بعدش مردن 

قرص برنج شنیدم نمیدونم  

بدارین نوع خودکشی قرص برنج اول کل اندامات رو نابود میکنه بعد اخر سر بعد او همه دردم میمیره ۱۰۰ درصد آدمایی که خودکشی با قرص برنج داشتن همون زمان پشیمون شدن

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

میخام خودمو بکشم ولی نمیخام زنده بمونم و مریض بشم

عزیزم مشکلت چیه

حتما مشکلت بزرگه که به فکر خودکشی افتادی 

ولی خودکشی راه حل نیست تازه بقیه رو به دردسر میندازی 

و اینم بدون اگه حرفی داری من اینجام

یا اگه میخوای حتما با یه نفر که مورد اعتمادته حرف بزن ازش راهنمایی بخواه

و اگه این فکر بازم به سراغت اومد به یه نفر که دوستش داری حتما بگو

میدونستی بری اونور صدبرابر درد اینور رو تا ابد باید تحمل کنی؟

تا ابد میدونی یعنی چی؟

این دنیا و زجرش تمومی داره ولی اون دنیا همیشگیه تموم نشدنیه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

امتحان میکنی انشالا زنده میمونی میفهمی چقد خریت بزرگی کردی

فقط دلم برای خانوادت میسوزه که به پای حماقت تو باید بسوزن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 
همین استامینوفن و امتحان میکنم دو بسته شب تا صبح کافیه دیگه

از جوونیت لذت ببر. برو یه مغازه کار پیدا کن صبح و شب بیکار نباشی و روحیت بهتر بشه. با مردم باش و برا حقوقت برنامه ریزی کن. امید پیدا کن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز