2777
2789
عنوان

خرید عید ما

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 46 پست
کاش یکی ما رو هم به زور ببره خرید عید...

توروخدا قبل پست گذاشتن یکم‌فکرکنید ببینید با این حرفتون چه حالی به طرف میدید..پست شما همش موج‌منفی بود.

هیچکس تو زندگیش همه چی نداره .لطفا حسرت ظاهر زندگیه همو نخوریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ شوهر خوبی شوهرای مارو باید التماس کرد تا بیان

دیگه ی عیده

همینم نبرن ک نمیشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

توروخدا قبل پست گذاشتن یکم‌فکرکنید ببینید با این حرفتون چه حالی به طرف میدید..پست شما همش موج‌منفی ب ...

دقت کنی از کامنت این خانوم بدترم برام نوشتن

این ک چیزی نبود

اخه حواسم نبود راجع ب مشکلاتم امروز تاپیک بزنم

مثلا اینکه ۶ ماهه از شدت فکر پول نداشتن جهیزیه خواب ندارم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

توروخدا قبل پست گذاشتن یکم‌فکرکنید ببینید با این حرفتون چه حالی به طرف میدید..پست شما همش موج‌منفی ب ...

😂انرژی منفی کجا بود شوخی کردم من فکر نکنم بتونم چیزی بخرم ولی خوب یهو برام فانتزی شد اینو نوشتم ...

🥰😍
شوخی کرد معلومه  حسرت خوردن نبود  متوجه نشدید یعنی؟!!!؟؟؟

شوخیشم‌جالب نیست.

من خودم با همین شوخیای بیجا که میگن وای خوشبحالت وای کاش ما جای تو بودیم ۶ماهه یه روز خوش ندیدم.بجاش میتونست یه چی دیگه بگه

😂انرژی منفی کجا بود شوخی کردم من فکر نکنم بتونم چیزی بخرم ولی خوب یهو برام فانتزی شد اینو نوشتم ...

خدا روزی رسونه انشالله جور میشه؛برا من خرید عید معنایی نداره قدیم عید به عید لباس می‌خریدن الان دم به دقیقه در حال خریدن

دقت کنی از کامنت این خانوم بدترم برام نوشتن این ک چیزی نبود اخه حواسم نبود راجع ب مشکلاتم امروز تا ...

من خودم سر این حرفا که از نظر خودشون هیچی نگفتن ۶ماهه یه شب راحت نخوابیدم

مرسی که اطلاع دادی من خواب شبو از خودم گرفته بودم امشب با خیال راحت میخوابم  

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

از نظر خودت جیز بدی نگفتی ولی واقعا حال طرفو خراب میکنیم با این حرفا.یکی داره میخره یکی نداره نمیخره .هر انسانی دلش میخواد کیفیت زندگیش خوب باشه وبراش تلاش میکنه.هیچکسی نخوابیده خونه از آسمون براش پول بیاد

شوخیشم‌جالب نیست. من خودم با همین شوخیای بیجا که میگن وای خوشبحالت وای کاش ما جای تو بودیم ۶ماهه یه ...

باشه عزیزم من از طرف همه اونایی که بهت اینا رو گفتن معذرت میخوام ولی بدون واقعا یه شوخی بود نه آرزو و حسرت 

🥰😍
شوخیشم‌جالب نیست. من خودم با همین شوخیای بیجا که میگن وای خوشبحالت وای کاش ما جای تو بودیم ۶ماهه یه ...

عزیزم من این کاربرا خیلی وقته میشناسم ایشون اصلا اهل این حرفا نیست. 

مطمئنم شوخی کرده. 

ولی بله حرف شما هم درسته درصورتی که واقعی گفته بشه😁😁

از نظر خودت جیز بدی نگفتی ولی واقعا حال طرفو خراب میکنیم با این حرفا.یکی داره میخره یکی نداره نمیخره ...

باشد که رستگار شوم ....آقا ما تسلیم یه شوخی کردیم اینم اسی چیزی نگفت شما ما رو خوردی ...😅😀

🥰😍