2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم برم دکتر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 30 پست

دنبال دردسر برای خودت می گردی ؟؟؟؟ اگر چیزیت هم نباشه آخرش مادرشوهر میگه مریض بود و خودم بردمش دکتر . مادر و پدر خودت صد برابر محرم تر هستند تا مادرشوهرت . نهایتش به مامانت یک چیز دیگه بگو و توی مطب هم تنها برو .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شهرستانیم تا شهر آخه دوره معلومه نمیذارن من تنهایی برم

وقتی نمیزارن تنها بری چرا شوهرت دادن...اصلا مگه باید توضیح بدی کجا میخوای بری کجا میخوای بیای شما ی زن شوهر داری

تو همون شهرستان خودت برو یه دمتر زنان

مگه چندسالته که اجازه تنهایی رفتن رو نداری؟

درهرصورت اونجا کسیو راه نمیدن جز خودت

مادرشوهرتم اگه بیاد ، باید بیرون بشینه

اینم درنظر بگیر که اگه دکتر چیزی بگه، ممکنه مادرشوهرت سواستفاده کنه

یعنی اگه با مادرشوهرم برم مطب بعدش ازمایش بگیرن بعد اونو ببرم مادرشوهرم و نمیذارن تو؟؟؟ 

نه نمیزارن

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
نمیذارن تنهایی بیرون برم با مامان خودمم خجاالت میکشم چون بابام میفهمه

خب اگه بابات بفهمه چی میشه؟

اونموقع که شوهرت دادن و ازدواج کردی، از بابات خجالت نمیکشیدی؟

هر خانم متاهلی باید بره دکتر زنان و این خیلی طبیعیه

مگه چندسالته که اجازه تنهایی رفتن رو نداری؟ درهرصورت اونجا کسیو راه نمیدن جز خودت مادرشوهرتم اگه ب ...

مثلا دکتر بگه تنبلی داره به خودم میگه فقط؟  اگه دارو داد چی بگم واس چیه

هیچ وقت امقال شما رو نتونستم بفهمم😑😑 تنهایی نمیرم چون میترسم . با مامانم نمیرم چون بابام میفهما .. ...

اون بالا سری ها هم مثل تو میگن شماها رو نمیفهمیم.  

بیشتر  ازینم ازت انتظار نمیره که به جای درمون خود دردی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نه نرو فقط بامادرت یا شوهرت احتمال زیاد هم تنبلی چیزی داری دیر دیر میشی

شوهرم عید میاد چند روز میمونه باز میره عیدم که تعطیلاته باز میمونه بعد عید میترسم از این بدتر بشم یه وقت تبدیل بشه به نازایی 

مثلا دکتر بگه تنبلی داره به خودم میگه فقط؟  اگه دارو داد چی بگم واس چیه

تنبلی رو که اینجوری تشخیص نمیده، میفرستت سونوگرافی

یا باید پیش یه دکتر خوب بری که خودش داخل مطب سونوگرافی کنه

مادرشوهرتم بچه نیست، همین که بهش بگی 50 روزه پریود نشدی و میخوای بری دکتر، خودش هزار تا فکر و خیال بد میکنه

به نظرم برو دکتر و تست پاپ اسمیر هم بده و به مادرشوهرت درباره پریود نشدنت چیزی نگو و بگو اومدم پاپ اسمیر سالیانه رو بدم.

واقعا . چند بار متنو میخونم تا هضم کنم .   بچه من ۷ سالشه . میبرمش دکتر ولی اجازه میدم او ...

واقعا براتون متاسفم شما فکر میکنید شرایط همه یکسانه ولی من اگه می تونستم معلومه تنهایی میرفتم منتظر اینو اون نمیموندم