2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست

اصلاخداچیززشت نیافریده عزیزم همه قشنگن وخوشگل بعضیاباصورت زیبابعضیاباسیرت زیبا مهم ذات ادمه مهربونی میمونه وگرنه زیبایی ظاهری براکسی نمونده ونمیمونه

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمت ک خیلیییی خیلی قشنگه اسم خواهر منم نیکو😍😍  اندام و میتونی با ورزش و رژیم و سالم خوری در ...

ببین مثلا من سینه های خیلی زشت و پر از ترک پوستی و افتاده ای دارم...

کی اینجوری منو‌ میخاد؟

مجردی؟ قصد ازدواجم داری؟ من میخام بخاطر ظاهرم همیشه تنها بمونم دیگه... چون میدونم زشتم و کسی منو ...

نه متاهلم ولی ظاهرم اصلا زیبا نیست 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
فقط قیافه نیست درد من. بدن من و اندام من هم خیلی داغونه...

تو اینو بگی چ انتظار از بقیه داری، همیشه ارزش خودتو ببر بالا رو خودت کار کن کلا اعتماد ب نفس نداری 

میتونی ب خودت برسی برو باشگاه و..

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
شوهرت دوست داره؟

آره خدا رو شکر راضی هستم ازش 

ولی اینو بدون همه چی قیافه نیست عزیزم 

منم اندام بد و پوست تیره و خیلی هم لاغرم و همه جا گفتن که شوهرش از خودش بهتره ولی چه میشه کرد 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
ببین مثلا من سینه های خیلی زشت و پر از ترک پوستی و افتاده ای دارم... کی اینجوری منو‌ میخاد؟

همه  اینا درست میشه 🙂

تو کلا افسرده ای باید اول افسردگیت برطرف بشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
آره خدا رو شکر راضی هستم ازش  ولی اینو بدون همه چی قیافه نیست عزیزم  منم اندام بد و پوست ...

من شوهرم خیانت جنسی کرد و دارم طلاق میگیرم.

ولی چون ظاهرم زشته دیگه نمیخام بذارم هیچ مردی بیاد توزندگیم....

ببین مثلا من سینه های خیلی زشت و پر از ترک پوستی و افتاده ای دارم... کی اینجوری منو‌ میخاد؟

میشه درستش کرد بعد اونی ک بخادتت ب این چیزا اهمیت نمیده ازدواج اولت چون ناموفق بوده دلیل نیس ک بعدا هم اینجوری باشه سخت نگیر خیلیا رو دیدم مجبور شدن طلاق بگیرن ولی پشیمون نشدن ی زندگی دوباره شروع کردن خیلی بهتر از اولی.

من شوهرم خیانت جنسی کرد و دارم طلاق میگیرم. ولی چون ظاهرم زشته دیگه نمیخام بذارم هیچ مردی بیاد توزن ...

میشه بگی شوهرت این حرفارو بهت میزده؟

میشه درستش کرد بعد اونی ک بخادتت ب این چیزا اهمیت نمیده ازدواج اولت چون ناموفق بوده دلیل نیس ک بعدا ...

واقعا؟

یعنی این نقصای زیادمو و تیرگی ها و اینا، مهم نیست؟؟؟

😔