2777
2789
عنوان

به گربه ام غذا چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 19246 بازدید | 126 پست
اووخی🥺منم میخواام🥺😂

خیلی گشنگه🥲😍

اما همش پنهون میکنه خودشا😂🤦🏻‍♀️ انگار هنوز اعتماد نکرده بهمون

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی گشنگه🥲😍 اما همش پنهون میکنه خودشا😂🤦🏻‍♀️ انگار هنوز اعتماد نکرده بهمون

سلام خوشگل😍

خوشحالم حالت خوبەعزیزم

مبارکت باشە ملوس قشنگت،حتماعکس یافیلمشو برامون بزاری

منم عااااشق گربەهام خونە مامانم ی دونە دارن البتە داخل راه نمیدن😁همش توحیاطشونە وخیلی ملوسە صداش میزنم پیشولی ازدور میادطرفم خیلی باوفا ونازە یکی دوروزە بمونە پیشت  بوت وبشناسە دیگە جُم نمیخورەازپیشت😍

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

وای عزیزممم عکسشو بذار برامون اسمش چیه سنا؟

راستی از بابت اینکه بازم به هم برگشتید خیلی خوشحالم امیدوارم به زودی زندگیتون رو کنار هم شروع کنید❤️

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱

بچها از دور‌گرفتم زومش کردم زیاد واضح نیس  میرم نزدیکش تا من دستمو تکون میدم فرار میکنه😂 براهمین از دور گرفتم 

آبجیم اسمش گذاشته ملوس

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سلام خوشگل😍 خوشحالم حالت خوبەعزیزم مبارکت باشە ملوس قشنگت،حتماعکس یافیلمشو برامون بزاری منم عااا ...

اینم تازه یکم بهتر شده ولی هنوزم از سرصدا میترسه

وای عزیزممم عکسشو بذار برامون اسمش چیه سنا؟ راستی از بابت اینکه بازم به هم برگشتید خیلی خوشحالم امی ...

ممنون قشنگم❤️

سناجون حسابی داره بهت خوش میگذره ها خبری ازت نیست نوش جونتون ایشالله که همیشه انقدر خوش باشه حال دلت و اتفاقای خیلیییییی خوب تندتند برات بیوفته که وقت نکنی به گوشی و اینا سر بزنی عزیزم❤️

سناجون حسابی داره بهت خوش میگذره ها خبری ازت نیست نوش جونتون ایشالله که همیشه انقدر خوش باشه حال دلت ...

فداتشم عزیز دلم 

هوم با فرشاد حال دلم خیلی خوبه 🥺❤️